Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Επιτέλους πείτε την αλήθεια κ. Δήμαρχε Ναυπλιέων

(Από την ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπλιέων)


Πέρυσι τέτοιο καιρό μας είπατε για σπηλαιώσεις και επικινδυνότητα του "ΠΙ" και μεταφέρατε τον Αγιασμό των Υδάτων από την μόνιμη, παλιά θέση, που πάντα εκεί γινόταν η τελετή για να συμμετέχει περισσότερος κόσμος, στο κέντρο περίπου του Λιμανιού.

Φέτος και ενώ εξακολουθεί το "ΠΙ" να είναι κλειστό, αποφασίσατε να μεταφέρετε την τελετή πάλι στο "ΠΙ" αλλά σε θέση που δεν εξυπηρετεί τη συμμετοχή του κόσμου.


Έπαψε το "ΠΙ" να είναι επικίνδυνο; Επειδή δεν έχει γίνει καμία εργασία μέχρι στιγμής, μήπως ήταν υπερβολική και επιπόλαιη η απόφαση να κλείσει το "ΠΙ"; Επειδή ακούγονται διάφορα μεταξύ των επαγγελματιών, πότε θα έχουμε μια υπεύθυνη απάντηση για το θέμα; Θα συνεχίσετε τις παραδοξότητες στην προσπάθεια να πείσετε -ποιους άραγε;- ότι εσείς αποφασίζετε και είστε διαφορετικός από τον προκάτοχο σας;

Εξηγήστε μας κ. Δήμαρχε, καλόπιστα, κακόπιστα, τα ερωτήματα υπάρχουν, ποιος ο λόγος αυτών των αλλαγών; Τι έχετε στο μυαλό σας; Αν είναι για καλό να το υποστηρίξουμε και μεις.

Όμως ξέρετε, ο Δήμος, το Ναύπλιο, οι κάτοικοι, ούτε σας ανήκουν, ούτε είστε στο απυρόβλητο για να κάνετε ότι θέλετε και να μην δίνετε απαντήσεις.

Περαστικός είστε, για όσο θα σας εμπιστεύονται οι συμπολίτες μας, όπως ήταν και ο προηγούμενος, οι άλλοι πρώην και οι επόμενοι.

Θα σας ζητήσω συγνώμη, αν και χωρίς να το έχετε ανακοινώσει, έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες και πλέον το "ΠΙ" είναι ασφαλές.

Prefadoros

Θεοφάνια στο Ναύπλιο το 2013.


Θεοφάνια στο Ναύπλιο το 2014.


Τι μεσολάβησε κ. Κωστούρο;

Στις προσκλήσεις αναφέρεται ως τοποθεσία "μπροστά στο φυλάκιο" του Λιμενικού. Κάτι θα πρέπει να έγινε για να αλλάξει η θέση της τελετής των Θεοφανίων και να μεταφέρθηκε στο "ΠΙ". Θα μας απαντήσετε κ. Δήμαρχε;