Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η στοχοποίηση του Prefadorou από τον Πολύδωρο Δάκογλου

Υπάρχουν δυο δρόμοι συμπεριφοράς όταν συστηματικά κάποιος σε διαβάλει στο δημόσιο διάλογο, ακόμα και με πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του, όχι μόνο με ανακρίβειες, ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες, αλλά και με αριστοτεχνική στοχοποίηση που εύκολα μετατρέπεται σε ακρότητες, όπως πρόσφατα συνέβη.

Για έναν καθοδηγητή και αρχηγό εθνικιστικής οργάνωσης, όπως ο Πόλύδωρος Δάκογλου, είναι εύκολη δουλειά, την ξέρει και την διδάσκει στους νεότερους.


Έχεις λοιπόν να διαλέξεις, δεν απαντάς, δεν αντιδράς και αφήνεις το πράγμα να ξεχαστεί, πιστεύοντας ότι οι συμπολίτες έχουν κρίση και θα καταλάβουν ή αντιδράς και καταγγέλλεις τον συκοφάντη και αυτά που γράφει, τα οποία οδηγούν κάποιους και σε προκλήσεις;

Το πρώτο επέλεξα παλιά, όταν είχα γίνει και πάλι στόχος του Πολύδωρου Δάκογλου, γιατί ήμουν εμπόδιο στην κατάληψη της εξουσίας από τον τότε εκλεκτό του.

Τώρα, που πιστεύουν ότι είμαι πάλι εμπόδιο στην κατάληψη της εξουσίας, δεν θα σου κάνω τη χάρη Πολύδωρε.

Δεν θα σωπάσω, αυτό το κατάπτυστο κείμενο που με συκοφαντεί και με στοχοποιεί, θα το πάρεις πίσω.

Όπως και την ευθεία απειλή, "γιατί αλλοιώς …η επόμενη μέρα δεν θα είναι ίδια για σας".

Απειλές δεν περνάνε και φυσικά δεν με φοβίζουν.

Πες μας και τι ακριβώς είσαι εσύ της επόμενης μέρας; Εσύ αποφασίζεις την αυριανή συμπεριφορά της;

Επί της ουσίας, όσο και να "σκούζεις", άμα δεν δούμε την ΕΔΕ για το πανηγύρι του 2012, λέγε ότι θέλεις, μάλλον κακό κάνεις σε αυτούς που θέλεις να υπερασπιστείς.

Ο Prefadoros ποτέ και πουθενά δεν ανέφερε όνομα και αν υπάρχει ευθύνη κάποιου, αναφέρθηκα μόνο στην καταγγελία που έγινε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην ΕΔΕ, που ο ίδιος ο Δήμαρχος ανακοίνωσε, πριν από δύο χρόνια και η οποία, δυο χρόνια μετά δεν ξέρουμε τι λέει και αν καταλογίζει ευθύνες.

Πρόσφατα ο κ. Κωστούρος είπε ότι θα την φέρει σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, σε αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες δεν είπε τίποτα.

Που λοιπόν ο Prefadoros βρίζει, ρίχνει λάσπη, συκοφαντεί κ. Δάκογλου;

Φέρτε ένα κείμενο, μια παράγραφο, που να κατηγορώ κάποιον, το μόνο που ζητώ και κάνω είναι ο Δήμαρχος να ανταποκριθεί σε αυτά που ο ίδιος υποσχέθηκε.

Αυτά όμως τα κείμενα τα γράφεις για να συμπεράνουν κάποιοι, που δεν διαβάζουν τι ακριβώς εγώ γράφω, ότι είμαι υβριστής, λασπολόγος και συκοφάντης του Δημάρχου και Συμβούλων του Συνδυασμού του.

Έτσι στοχοποιείς τον Prefadoro, που όλοι γνωρίζουν ποιος είναι και δεν κρύβεται, από τον Πρωθυπουργό τους Υπουργούς, Βουλευτές και Δημάρχους μέχρι τον κάθε Ναυπλιώτη, ότι βρίζει και έτσι να αποδυναμώσεις αυτά που γράφει, αλλά και γιατί όχι, να βρεθεί κάποιος φανατικός και να τον προκαλέσει, προπηλακίσει, χτυπήσει για να συνετιστεί.

Τι λόγο έχουν άλλωστε τα ανώνυμα σχόλια που αφήνεις κάτω από τις αναρτήσεις σου και συστηματικά με βρίζουν; Εξυπηρετούν το δημόσιο διάλογο ή μήπως εξάπτουν κάποιους να δράσουν εναντίον μου;

Και δυο λόγια για το έγγραφο στο δημοσίευμα, εδώ.

Αυτό που ξέρεις καλά, η διαστροφή της πραγματικότητας, το έκανες για να "στήσεις" την αθώωση παρουσιάζοντας άσχετο θέμα ως απόδειξη.

Τι σχέση μπορεί να έχει πόσα ο Δήμος εισέπραξε τα τρία τελευταία χρόνια με το αν "χάθηκαν" χρήματα, όπως συγκεκριμένα καταγγέλθηκε; Ούτε ο πιο φανατικός σου αναγνώστης δεν πείθεται.

Φυσικά και με την μη απάντηση, δυο χρόνια τώρα.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νέοι, Πολύδωρος Δάκογλου:

Ακροδεξιοί διεκδικούν την «πελατεία» της Χρυσής Αυγής από το ΒΗΜΑ.



Prefadoros