Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Συγνώμη κ. Δήμαρχε αλλά εγώ πιστεύω τον Κώστα Θεμελή

Ένας αξιόλογος, χαμηλών τόνων συμπολίτης, Δημοτικός Σύμβουλος με τη "Νέα Ελπίδα" του Χρήστου Γραμματικόπουλου, που η παρουσία του κόσμησε το Δημοτικό Συμβούλιο και που με αξιοπρέπεια αντιμετωπίζει το πρόβλημα του και συγχρόνως παλεύει για τους συνδημότες του και τα άτομα με ειδικές ικανότητες, διαπιστώνωντας ότι υπάρχει μια σοβαρή παράλειψη στη διαμόρφωση του κόμβου της 11ης, απευθύνθηκε στο Δήμο αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση.

Έτσι, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα, μήπως και προλάβει πριν να ολοκληρωθούν οι εργασίες, το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν προβλεφθεί ράμπες για τα ΑΜΕΑ, αλλά και πολλές κατηγορίες και περιπτώσεις πεζών που πρέπει να εξυπηρετούνται και προβλέπονται από τη νομοθεσία.


Τι το ήθελε, σε χρόνο ρεκόρ από τα φερέφωνα, της υποτιθέμενης ενημέρωσης και διαδικτυακής δημοσιογραφίας, δημοσιεύτηκε κείμενο που δόθηκε από το Δήμο, και στην ιστοσελίδα του Δήμου παρακαλώ, χωρίς να αναφέρεται το θέμα που έθεσε ο Κώστας Θεμελής, με περίπου απαξιωτικό περιεχόμενο για τον ίδιο τον Κώστα Θεμελή.

Κανένας δε από αυτούς που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και έχουν αναλάβει εργολαβικά την ενημέρωση, δεν έκανε τον κόπο να πάει και να τραβήξει δυο φωτογραφίες και να δει αν αυτά που λέγονται είναι αλήθεια ή παραμύθια.

Ο Prefadoros περίμενε μέχρι τις 11:30 το βράδυ να δει κάποιο ρεπορτάζ, μούγκα από όλους.

Δεν άντεξα, πήγα και πήρα φωτογραφίες που σας τις παρουσιάζω για να βγάλετε συμπέρασμα, πρώτα σας παραθέτω το μνημειακής αρχειακής αξίας κείμενο του Δήμου, όποιος καταλάβει τι θέλει να πει, πέραν της φτηνής δικαιολογίας, ας μας το πει και σε μας τους βλάκες.

"Όπως μας πληροφορεί η υπηρεσία: «Την 26/03/2014 ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης κυκλικού κόμβου στη θέση 11η Ναυπλίου. Η κατασκευή ραμπών κίνησης ΑΜΕΑ, κρίθηκε σκόπιμο να γίνει σε δεύτερη φάση κατά την εξέλιξη του έργου, ήτοι μετά την ολοκλήρωση της χάραξης και υλοποίησης των απαιτούμενων για τη διαμόρφωση της κυκλοφορίας νησίδων, ώστε να εξελίσσονται οι εργασίες χωρίς να σταματήσει η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και το εργατοτεχνικό προσωπικό να λειτουργεί με στοιχειώδη ασφάλεια."

Καταλάβατε, θα φτιάξουμε τα πεζοδρόμια και μετά θα τα γκρεμίσουμε για...

Πόσο απλό είναι να πουν, "παράλειψη, την διορθώνουμε αμέσως", συγνώμη για την αναστάτωση.

Η αλαζονεία δεν αφήνει, χρειάζεται και μεγαλείο, αυτογνωσία και πολλά άλλα.

Ακούστε τι είπε ο Κώστας Θεμελής στο ραδιόφωνο:

http://k007.kiwi6.com/hotlink/86aqzqurf6/7-4-14.mp3

Δείτε τις φωτογραφίες που σαφώς φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για ράμπες:











Prefadoros

Υ.Γ. Χαίρομαι γιατί η επιλογή μου να ψηφίσω τον Κώστα Θεμελή στις προηγούμενες εκλογές, αποδεικνύεται σωστή και χρήσιμη για το Δήμο και τους συμπολίτες μας.