Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ακραία αντιπαράθεση παρά διάλογο επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς

Μετά την άρνηση διαλόγου με δικαιολογία ότι τάχα ο Τσίπρας είναι υβριστής του, ο Αντώνης Σαμαράς επιδόθηκε από τη Λάρισα σε ακόμα μεγαλύτερη δόση τρόμου και διχασμού, μονοπωλώντας την ευθύνη και τον πατριωτισμό που έχει ανάγκη η χώρα τούτες τις δύσκολες ώρες.

Ποιος και γιατί μας έφτασε στις δύσκολες ώρες το ξέρετε, ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά που κυβερνά αδιατάρακτα και όπως γουστάρει εδώ και δεκαετίες.

Και για να μην συνεχίσει να κυβερνά εξαθλιώνοντας το λαό μας, πρέπει να γίνει ανατροπή του και να ψηφίσουμε όλοι στις 25 Ιανουαρίου τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

Αλλά πρέπει να ψηφίσουμε το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά και για ένα άλλο σοβαρό λόγο, επειδή μόνο αυτός μας λέει την αλήθεια, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ψέματα.

Έγινε το κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα, ναι, σου λέει, λένε οι διαφημιστές, να κάνουμε το πιο αδύνατο σημείο μας σύνθημα, μπορεί και να μας πιστέψουν, τις άλλες φορές γιατί μας πίστευαν;

Άσε που οι περισσότεροι Έλληνες αγαπούν το τζόγο και μπορεί να σκεφτούν, "ρε λες αυτή τη φορά να είναι αλήθεια η αλήθεια;"

Μέρες που είναι, ας μην το τραβήξω και θυμηθώ αλήθειες που ακούσαμε εδώ και πέντε χρόνια από το συμπολίτη μας Αντώνη Σαμαρά, οι αναρτήσεις μου άλλωστε υπάρχουν εδώ.

Όπως υπάρχουν και πολλές στο διαδίκτυο, δείτε μερικές:

Ο πατριώτης Σαμαράς..που δεν θα εκχωρούσε την εθνική κυριαρχία…

Πλήρης δικαίωση ΝΔ και Σαμαρά

Την ίδια ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς βολοδέρνει στις ομιλίες του ανάμεσα σε εκφοβισμούς, διλήμματα και προσπάθεια να πείσει για τα ψέματα του αντιπάλου, ο Αλέξης Τσίπρας με σιγουριά και βεβαιότητα για τις θέσεις του, παρουσιάζει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα εφαρμόσει από την επομένη των εκλογών.

Παρουσιάστηκε στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβο Ντο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σημεία των καιρών, το χθες κουρασμένο αποχωρεί, "Το μέλλον ξεκίνησε".

Prefadoros