Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο δημοκράτης κ. Βορίδης και οι Δημοκράτες της Αριστεράς

Το θράσος δεν έχει όρια, κοντεύουν να πείσουν τον εαυτό τους και όσους αφελείς, ότι όποιος δεν ακολουθεί αδιαμαρτύρητα τις επιταγές των δανειστών μας και τη θέληση των Αγορών, δεν είναι πατριώτης.

Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν όσους Έλληνες δεν συμφωνούν με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και την κατάργηση ασυλίας, ποιοι; Αυτοί που με την ψήφο τους τα έδωσαν όλα στους δανειστές, χωρίς αντίσταση, χωρίς να βάλλουν πρώτα και πάνω, το συμφέρον της χώρας και του λαού.

Και μας κουνούν και το δάχτυλο, μας απειλούν και παρουσιάζονται αυτοί ως πατριώτες, γιατί για δημοκράτες ας το αφήσουμε καλύτερα.

Την ώρα που σκεφτόμουνα τι να γράψω, έπεσα σε ένα κείμενο του Ευάγγελου Αντώναρου που ανέβασε στο Twitter και σταμάτησα, τα λέει όλα ο άνθρωπος.

Μόνο από το παράρτημα του Μνημονίου παραθέτω ένα απόσπασμα που ψήφισε ο πατριώτης κ. Βορίδης, που δεν θα παραδώσει τη χώρα στην Αριστερά, για να μην καταστραφεί:

- Η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά στα ίδια ή τα περιουσιακά τους στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της ασυλίας έναντι αγωγής , δικαστικής ή άλλης εντολής , από κατάσχεση, σύλληψη ή ασφαλιστικά μέτρα πριν την έκδοση δικαστικής απόφασης και από την εκτέλεση και επιβολή εις βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο βαθμό που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό δίκαιο.

- Ούτε ο Εγγυητής ούτε οποιοδήποτε περιουσιακό του στοιχείο απολαύει ασυλίας για λόγους εθνικής κυριαρχίας ή άλλως από δικαιοδοσία, κατάσχεση -είτε πριν είτε μετά τη δικαστική απόφαση- ή εκτέλεση σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία αφορά τη Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση».



Prefadoros