Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Οι διάσημοι υποψήφιοι και το καθεστώς της εκλογής τους

Την κυρία Σαρελάκου δεν την γνωρίζω ούτε κατ΄όψη, επομένως αυτά που γράφω δεν έχουν καμιά σκοπιμότητα ούτε γράφονται για να στηρίξω την υποψηφιότητα της.

Απέφυγα όλη την προεκλογική περίοδο να αναφερθώ σε υποψηφίους, ακόμα και του κόμματος που ψηφίζω, γιατί δεν θα ήθελα να φανεί ότι μεροληπτώ για κάποιους, αφού είναι αδύνατο να αναφερθώ σε όλους με άποψη και όχι από τα διαφημιστικά τους φυλλάδια και την επιλεκτική προβολή τους από τα τοπικά ΜΜΕ.

Το μόνο που έκανα ήταν να αναλύσω αν κινδυνεύουν οι έδρες του Ανδριανού και του Μανιάτη και πάλι τα άκουσα, δεν μας έφταναν οι αυτοδιοικητικοί τόσον καιρό.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, ο Γιάννης Ανδριανός δεν φαίνεται τελικά να κινδυνεύει, φυσικά ούτε ο Γιάννης Μανιάτης, αρκεί το ΠΑΣΟΚ να είναι τρίτο στην Αργολίδα.

Ο Γιάννης Μανιάτης που σάρωσε όλα τα ΜΜΕ της Αθήνας, κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες, νυχθημερόν, αφήστε την Αργολίδα.

Τέτοια προεκλογική εκστρατεία ούτε ολόκληρα κόμματα δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν.

Απέναντι στη λαίλαπα δημοσιότητας του Γιάννη Μανιάτη, με τι μέσα και ποιες δυνατότητες να κάνει προεκλογικό αγώνα ένας άλλος υποψήφιος του ίδιου ψηφοδελτίου;

Ποιος να προβάλει την κυρία Σαρελάκου, συνυποψήφια του Γιάννη Μανιάτη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, μια νέα εργαζόμενη γυναίκα, μορφωμένη και καλλιεργημένη όπως δείχνει και το βιογραφικό της;

Ούτε τα τοπικά κανάλια και ραδιόφωνα, ούτε καν οι ιστοσελίδες.

Το γιατί το ξέρετε, δεν το ξέρετε; Απλά αναρωτηθείτε για τους άλλους.

Και ας σκεφτούμε ότι εμείς είμαστε που δημιουργούμε τα καθεστώτα κάποιων, που τελικά είναι αμφίβολο αν το αξίζουν, πολλά παραδείγματα στην Αργολίδα.

Κλείνω με το βιογραφικό της υποψήφιας κυρίας Σαρελάκου και μακάρι να έβγαινε Βουλευτής, αν πάρει την έδρα το ΠΑΣΟΚ.

"Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Ναύπλιο. Είμαι μητέρα ενός παιδιού 6 ετών. Είμαι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών τον Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Βρίσκομαι στο δεύτερο έτος μεταπτυχιακών σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τη χρηματοοικονομική ελεγκτική.
Εργάζομαι ως εφοριακός ελεγκτής στη ΔΟΥ Ναυπλίου.
Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων ΔΟΥ Αργολίδας Κορινθίας. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Μέλος του Δ.Σ. τον Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αργολίδας. Mέλος της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ναυπλιέων.

Άριστη γνώση Αγγλικών & Γαλλικών.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΡΕΛΑΚΟΥ Οικονομολόγος"

Prefadoros