Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Η ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα Σαμαρά επιτέλους ολοκληρώθηκε επιτυχώς


Όποιο τρόπο ή λεγόμενα και θεωρίες να χρησιμοποιήσουν στο μέλλον αυτοί που θα υπερασπιστούν, αυτό που λέγαμε παλιά ΠΑΣΟΚ, είναι σίγουρο ότι θα πείσουν μόνο τον εαυτό τους και όσους έχουν βολευτεί, με τον ένα ή άλλο τρόπο, στη θαλπωρή της Δεξιάς του Αντώνη Σαμαρά.

Το φλερτ και τα ναζάκια που ζούμε από τον Ιούνιο του 2011, πριν δύο χρόνια, όταν ο Γιώργος "δώρησε" την εξουσία στον Αντώνη και εκείνος δεν την δέχτηκε, μέχρι το Νοέμβριο του 2011 που με τη συμμετοχή του ΛΑΟπρόβλητου Καρατζαφέρη ήρθαν πολύ κοντά, μια ανάσα, και από τον Ιούνιο του 2012 με την παρουσία του Φώτη, που όσο να΄ναι ντρεπόντουσαν, ολοκληρώθηκαν προχθές ώστε από δω και μπρος σαν επίσημα "παντρεμένοι" να μπορούν να χαρούν τη συγκυβέρνηση τους.

Τι λέω ρε, μπας και τρελάθηκα τελείως; λέγονται αυτά τα πράγματα, φτου, πιπέρι στο στόμα.

Και γιατί δεν λέγονται; εδώ γίνονται και γίνονται και ακόμα χειρότερα.

-- Ο Κακλαμάνης καταγγέλλει στη Βουλή, χωρίς να πάρει απάντηση, ότι κλείσανε την ΕΡΤ για να δώσουν σε ιδιώτες, έλα που δεν ξέρετε σε ποιους, τις ψηφιακές άδειες που δια Νόμου κατέχει.

Δεν το πιστεύετε; δεν σας το είπαν τα μεγαλοκάναλα; για δείτε εδώ, ''ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ''...

-- Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δεν "ήξερε", επίσης στη Βουλή, αν πληρώθηκε το ομόλογο, για τις καταθέσεις και νέο Μνημόνιο, Ένταση στη Βουλή για καταθέσεις, πληρωμή ομολόγων και ενδεχόμενο νέου μνημονίου.

-- Ποιον λέτε ότι θέλουν να βάλουν Πρόεδρο στη Eurobank; "Ερωτηματικά για την επιλογή του ΤΧΣ να τοποθετήσει τον Γ. Δαυίδ, το “στρατηγό” της αποβιομηχανοποίησης της χώρας, ο οποίος έκλεισε τη Nutriart και μετέφερε την έδρα της Coca Cola 3E στο εξωτερικό, τον άνθρωπο που τη “φέσωσε”".

Ναι, το ισόβιο μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Την ίδια ώρα με φανφάρες εγκαίνια της προβλήτας Cosco στον Πειραιά και μετάλλιο στον πρόεδρο της.

Παραιτήθηκε λέει ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, εντάξει, το φέσι εμείς θα το πληρώσουμε.

Έτσι σκόρπια, που να τα προλάβεις όλα, η ΕΡΤ πάντα κλειστή και τα σκυλιά δεμένα.

Το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει με τη ΔΗΜΑΡ στις Ευρωεκλογές;

Εκείνος ο διάλογος για την κεντροαριστερά που πρωταγωνιστούσε ο δικός μας ο Μανιάτης τι έγινε;

Να βγάλω τα δελτία τύπου που μας έστελνε;

Πάντως, όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν τι εστί, "Μεσσηνιακό βερίκοκο".

Prefadoros

Υ.Γ. Αφιερωμένο στο φίλο που προχθές μου πέταξε, "ρε πούστη Prefadore από πότε ήξερες για το, πολιτικό, "φλερτ" Σαμαρά-Μανιάτη; και το έγραφες τόσο καιρό;"

Όχι και πούστη ρε φίλε!