Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κύριοι Πρόεδροι Δημοτικού Συμβουλίου και ΔΟΠΠΑΤ, καθώς και κα. Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων

Την προηγούμενη Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 συζητήθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος, να το πω απλά, οι απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο Κολυμβητήριο και η ένταξη σε πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση τους.

Επειδή οι μέρες που απομένουν είναι ελάχιστες, η καθυστέρηση οφείλεται σε αδράνεια του ΔΟΠΠΑΤ, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι συναίνεσαν να προχωρήσει το θέμα και ψήφισαν ομόφωνα, αν και η Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών είπε ότι οι Μελέτες δεν ήταν ακόμη έτοιμες.


Ο Prefadoros φυσικά δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο να φτιαχτεί η πισίνα, γι΄αυτό επισημαίνει ότι στις αποφάσεις που έχουν αναρτηθεί στο Διαύγεια υπάρχουν ασάφειες και μπερδέματα που μπορεί να ακυρώσουν τη διαδικασία.

Επισημαίνω μόνο ότι υπάρχουν δύο αποφάσεις 446 και 447 στο ίδιο προ ημερήσιας διάταξης 5ο θέμα.

Σταματάω, ελπίζω να γίνουν οι διορθώσεις με ορθή επανάληψη και επίσης να σταματήσει να κομπάζει ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, όλοι το καλό του Δήμου μας θέλουμε κ Χελιώτη.

Υπάρχει και μια απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής πέντε μέρες πριν, στις 12-12-2013 που αναθέτει σε ιδιώτη μελετητή "Απευθείας ανάθεση μελέτης «Ανάπλαση πέριξ του ΔΑΚ Ναυπλίου»", όπου επισημαίνεται ότι "η τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας αδυνατεί να συντάξει την εν θέματι μελέτη".

Έχει σχέση αυτό με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου;

Στέλνω την ανάρτηση στο Δήμο Ναυπλιέων, περιμένω απάντηση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ή τον Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ ή την Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Αν κάνω λάθος ας μου το εξηγήσουν, η ανοχή δεν είναι δεδομένη.

Prefadoros

Οι αποφάσεις:

λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Αστικής ανάπτυξης

υποβολής μελετών του έργου «Αστική ανάπλαση πέριξ και μείωση αποτυπώματος
άνθρακα του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου» στο ΕΣΠΑ