Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Μια δίκη που δεν έγινε, η Σύμβουλος και ο φίλος μου ο Τάκης

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 είχε προσδιοριστεί η μήνυση του Δήμαρχου Δημήτρη Κωστούρου κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πιτσάκη, είχε γίνει αν θυμάστε τον περασμένο Γενάρη για δυσφήμηση του Δημάρχου από το δημοσιογράφο.

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ο μηνυόμενος ζητά αναβολή ώστε να περάσει ο χρόνος και να αμβλυνθούν τα συναισθήματα του μηνυτή.

Εντάξει, μην κάνω και το Δικηγόρο και τον ειδικό, όμως εντύπωση προκάλεσε στο ακροατήριο η παρουσία της Δικηγόρου κ. Νατάσας Τραγγάλου, Ειδικής Συμβούλου του Δημάρχου, η οποία ως Δικηγόρος του κ. Κωστούρου ζήτησε, και πήρε, αναβολή, απόντος του Δημάρχου, για το νέο έτος.

Δικαίωμα ασφαλώς, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Το γράφω όμως γιατί κανένα μέσο ενημέρωσης, μετά φταίω που τους λέω παπαγάλους, δεν αναφέρθηκε στο γεγονός τη στιγμή που μας πασάρουν και πλασάρουν ότι μπούρδα και κατευθυνόμενο ρεπορτάζ κυκλοφορεί και εξυπηρετεί τη διαφήμιση του κάθε "Φίτσουλα".

Η αναφορά ονομαστικά στην κ. Τραγγάλου δεν είναι τυχαία από τον Prefadoro, η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Κωστούρου, πρέπει να αποφασίσει αν θα κρατήσει αυτή τη θέση ή θα πάρει, ως επιλαχούσα, τη θέση Δημοτικού Συμβούλου του παραιτηθέντα Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Τι σημαίνει αυτό; Εκτός της αλλαγής ρόλου, αν αποφασίσει να παραιτηθεί από Ειδική Σύμβουλος και γίνει Δημοτική Σύμβουλος, θα χάσει τα εννιά μηνιάτικα που απομένουν, κάπου 15 με 20 χιλιάρικα Ευρώ, την αμοιβή της δηλαδή σαν Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου.

Θα μου πεις ότι αλίμονο αν αιρετός σκέφτεται τα λεφτά, και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν προσβάλλω τη Σύμβουλο.

Να μην το πω όμως; Αλήθεια δεν είναι; Δεν έχει παρά να τοποθετηθεί υπεύθυνα και άμεσα.

Ο φίλος μου ο Τάκης, ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, που γνωριζόμαστε καλά καλά από το 1999, του οποίου έκανα το βίο αβίωτο, είχα δίκιο όμως όπως αποδείχτηκε τελικά, το παράτησε το άθλημα και το έριξε στο εμπόριο λαδιών και άλλων προϊόντων στη Ρουμανία.

Ειλικρινά του εύχομαι να πάνε όλα καλά, δεν θέλω να πω και να παραστήσω τον έξυπνο για τις πολιτικές επιλογές του για τις οποίες τον είχα προειδοποιήσει.

Δεν έχει καμιά σημασία πια, άλλωστε ο Τάκης είναι "πολιτικό ζώο" όποτε και να επιστρέψει μπορεί να έχει ρόλο και προοπτική.

Το μόνο που εξομολογούμαι, "γιατί ρε Τάκη πολέμησες με κάθε μέσο για να γίνεις και τα παράτησες τόσο εύκολα;", "Βαρέθηκες; Κουράστηκες; Εξαπατήθηκες;", εσύ τα είχες όλα, ήσουν Άρχοντας και αν το ήθελες ισόβιος πρωταγωνιστής.

Θα επιδιώξω μια αληθινή και ζωντανή συνέντευξη από το φίλο μου τον Τάκη.

Σας υπόσχομαι, επειδή το ελάττωμα να ξεχνάμε είναι έντονο, αυτά που θα μας πει να μείνουν παρακαταθήκη για τους επόμενους.

Prefadoros