Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο Τατούλης μετά το Μπούρτζι και τη Μαρίνα μας πήρε και το Δήμο Ναυπλιέων;

Στους έξυπνους αναγνώστες του Prefadorou δεν θα χρειάζονταν παρά μια-δυο φωτογραφίες για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, όμως πρέπει να εξηγούμε και τα αυτονόητα για κάποιους που θέλουν "μασημένη" τροφή, αν και δεν είναι σίγουρο ότι και πάλι θα πειστούν.

Έχετε ξαναδεί να παρουσιάζονται σχέδια σε εκπρόσωπο ξένου κράτους και μάλιστα πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου; Πόσο πιο γελοίοι πρέπει να γίνουμε σε αυτούς που έχουν το χρήμα και εξουσιάζουν τη χώρα μας;

Τουλάχιστον δεν πήγαιναν στο Δημαρχείο ή στην Περιφερειακή Ενότητα να κάνουν μια σύσκεψη;

Εμάς γιατί μας ξεφτιλίζουν;

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι όταν ερχόταν κάποιος επίσημος στο Ναύπλιο, επισκεπτόταν το Δημαρχείο, πήγαινε στα αξιοθέατα και έριχνε μια καλή μάσα στο "Σαβούρα" ή στον "Αραπάκο". (Να με συγχωρούν οι άλλοι επαγγελματίες αλλά είναι η αλήθεια).

Αλλά άντε να δεχτούμε ότι έπρεπε να μεταφέρουμε το κλίμα ανάπτυξης, (ποιας ανάπτυξης ακριβώς;) στον καλεσμένο μας, (της Περιφέρειας), για τα έργα που προγραμματίζονται στην πόλη μας, αρμόδιος να μιλήσει είναι ο Περιφερειάρχης;

Δήμαρχο δεν έχουμε; Παραδώσαμε τα κλειδιά της πόλης στον κ. Τατούλη;

Όποιος δεν μπορεί, δεν αισθάνεται ότι μπορεί, δεν ξέρει αν μπορεί, παραιτείται από τη θέση που του ανατέθηκε.

Τόσο απλό είναι, κάποιος άλλος ίσως μπορεί, τουλάχιστον καλύτερα.




Prefadoros

Υ.Γ.1 Γι΄αυτούς που ξεχνούν ή δεν γνωρίζουν, οι δύο βαθμοί Αυτοδιοίκησης είναι αυτόνομοι, Δήμος και Περιφέρεια δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.

Υ.Γ.2 Για τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις φίλων που έλαβα, για ΔΟΠΠΑΤ και Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων θα τα πούμε αύριο.