Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η πιο ανάλγητη, αντιδημοκρατική και αντιλαϊκή Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης

Ακούμε κάθε τόσο πολιτικούς, κυρίως του ΠΑΣΟΚ και κάποιους κυρίως εκ μεταγραφής στη ΝΔ όπως ο Άδωνις (οι σοβαροί Νεοδημοκράτες δεν εκτίθενται), να μας ρωτούν "λέτε εμείς να μην πονάμε για την κατάσταση;", "έχετε εσείς περισσότερη ευαισθησία από εμάς;" ή κάπως έτσι.

Λοιπόν, επειδή όσο δεν παίρνετε απάντηση στα ρητορικά σας ερωτήματα, τόσο δίνετε άλλοθι και δικαιολογίες στον εαυτό σας, θα σας απαντήσω.

Όχι, ούτε πονάτε ούτε είστε τόσο ευαίσθητοι, είστε μια Κυβέρνηση που έχει εκχωρήσει την εξουσία στους δανειστές και το μόνο που κάνετε είναι να μηχανεύεστε συνεχώς καινούργιους τρόπους αφαίμαξης του ιδρώτα του Ελληνικού λαού.

Αν είχατε ευαισθησία και πονάγατε, μετά από όσα έχουμε υποστεί, θα λέγατε ένα ξερό όχι και δεν θα κάνατε διαπραγμάτευση απλά για το ποιος θα καταστραφεί πρώτος και ποιος τελευταίος.

Να μην αναφερθώ στα γνωστά περί ανεργίας, ύφεσης, λουκέτων, χαρατσιών, υγείας, παιδείας, συντάξεων, ασφαλιστικών ταμείων, ξεπουλήματος της περιουσίας, να σταθώ στο επικίνδυνο φαινόμενο αυταρχισμού που συνεχώς αυξάνεται.

Τελευταίο κατόρθωμα η είσοδος των ΜΑΤ στην ΕΡΤ.

Ακόμα πιο επικίνδυνο όμως είναι αυτό που συστηματικά κάνει η Κυβέρνηση, να στρέφει τη μια κοινωνική επαγγελματική ομάδα-τάξη, εναντίον της άλλης.

Ανάλογα με το ποιος είναι ο στόχος βρίσκεται και η κατηγορία, εργαζόμενοι της ΕΡΤ; Σπάταλοι χαραμοφάηδες, υπό απόλυση στο Δημόσιο; Επίορκοι και τεμπέληδες, κλέφτες στα Νοσοκομεία, στις προμήθειες, καθηγητές που δεν δουλεύουν, ναυτεργάτες που θησαυρίζουν και πάει λέγοντας.

Το να προκαλείς τέτοιου είδους διχασμό για να παρατείνεις την εξουσία σου, λυπάμαι αλλά το θεωρώ τη μεγαλύτερη παρεκτροπή που μπορεί να κάνει μια Κυβέρνηση.

Όσο για τα δύο άκρα εκτός Συνταγματικού τόξου και άλλες τέτοιες εξυπνάδες, για τους γνωστούς διακινητές και θιασώτες, ο ταπεινός Prefadoros ένα έχει να πει, ότι πράγματι υπάρχουν πια δύο άκρα στην πατρίδα μας.  

Το ένα είναι οι κατέχοντες και το άλλο οι μη έχοντες.

Στο πρώτο ανήκετε εσείς, στο άλλο η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, όπως την καταντήσατε.

Prefadoros