Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η ψήφος εμπιστοσύνης στη νέα Κυβέρνηση

Ο Prefadoros έκατσε μεσημέρι Κυριακής να δει τους Αρχηγούς των κομμάτων σε μια ακόμη "παράσταση" και λέω έτσι γιατί τι άλλο μπορεί να είναι ένας συναγωνισμός να φανεί ποιος είναι πιο κατάλληλος για Αρχηγός του κόμματός του;

Ακούσατε, όσοι είδατε τηλεόραση, κάτι ουσίας; κάτι ρε παιδί μου που να έχει ενδιαφέρον; κάτι νέο, κάτι φρέσκο; κάτι που να αφορά πραγματικά την κοινωνία;

Τα ίδια και τα ίδια, είπες τότε αυτό και σου είπα εγώ το άλλο και εσύ έκανες εκείνο και αν είχες κάνει το άλλο που είχα πει εγώ τότε θα είμαστε καλύτερα, ναι αλλά όταν εσείς κάνατε εκείνο που κάνουμε εμείς τώρα σας λέγαμε αυτό που μας λέτε εσείς σήμερα και...

Άβελε κουράβελε που έλεγαν και οι παλιοί μάγκες.

Οι δυο Αρχηγοί επαναβεβαίωσαν την θέση τους ως Αρχηγοί με το χειροκρότημα των Βουλευτών τους.

Η μπουρδολογία Καρατζαφέρη "διανθίστηκε" με επίθεση στο Σαμαρά με Αραβική παροιμία "μια φορά προδότης, πάντα προδότης" και άλλες "χαριτομενιές" από τον πρώην μάνατζερ μοντέλων και νυν βαθύπλουτο Αρχηγό που εργάστηκε σκληρά στη ζωή του και θέλει να μονοπωλεί την Εθνικοφροσύνη.

Η Αλέκα αφού ταλαιπώρησε με την ευφράδεια της όσους της έκαναν την τιμή να την ακούσουν προχώρησε στο 1753ο μάθημα γιατί η πλουτοκρατία είναι η πηγή κάθε κακού και στο 3614ο μάθημα προς νεαρούς Κνίτες για να εμπεδώσουν ότι η υπεραξία είναι το κέρδος που λέει ο Καπιταλισμός.

Εντάξει ρε Αλέκα αλλά μέχρι να έρθει η ώρα της Αταξικής Κοινωνίας καμιά πρόταση τι να κάνουμε σήμερα έχουμε;

Δεν άντεξα άλλο και πήγα για μπάνιο, πάντως όλη η αντιπολίτευση ζήτησε εκλογές κάτι που μόνο ο Τσίπρας είχε τολμήσει να θέσει από το χειμώνα όταν όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.

Αυτό που τελικά φάνηκε καθαρά και για μια ακόμη φορά είναι ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ανήκει σε άλλες εποχές και αδυνατεί να προσαρμοστεί και να δώσει λύσεις.  

Άντε και την Τρίτη το βράδυ να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα την ψήφο εμπιστοσύνης και τη νέα μέρα που ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τον Μπένι.