Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Είμαστε για τα πανηγύρια.

Ο Prefadoros έλαβε και δημοσιεύει το σχόλιο του φίλου Kapikia που νομίζω ότι χτυπάει τον πυρήνα του προβλήματος που περνά η χώρα.

Τη στιγμή που το μέλλον κρέμεται από μία κλωστή οι πολιτικοί μας φέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να μην έχουν καταλάβει τίποτα συνεχίζοντας την ίδια πολιτική που μας έφτασε στο χείλος του γκρεμού.

Το ωραίο είναι ότι οι τοπικοί πολιτικοί που κάνουν ότι θέλουν με το χρήμα των Δημοτών τους κατηγορούν την κεντρική πολιτική ανάλογα βέβαια από τον κομματικό χώρο που βρίσκονται ως υπεύθυνους τους αντιπάλους.

Γι΄αυτό πιστεύω ότι με το υπάρχων πολιτικό προσωπικό η Ελλάδα δεν θα βγει ποτέ από την κρίση. 

Το πανηγύρι
http://paratiritis-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_06.html

Και η απόφαση.
http://et.diavgeia.gov.gr/f/nafplio/ada/4%CE%913%CE%9A%CE%A9%CE%9A%CE%A6-%CE%A4

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί επιδοτούν πανηγύρια. Αν τους πεις να τα δώσουν σε καμιά οικογένεια που έχει ανάγκη θα σου μιλήσουν για πολιτιστική δράση=πανηγύρι.

Ρε παιδιά τα πανηγύρια δεν είναι πολιτιστική δράση, είναι μορφές διασκέδασης, είναι γλέντια, είναι σαν τα αλλά παραδοσιακά και με κλαρίνο, που έλεγε ένας παλιός θαμώνας.

Τώρα για το μουσικό φεστιβάλ Ναυπλίου 10 ημέρες 25000 ευρώ
Αγ. Τριάδα πανηγύρι 1 ημέρα 2500 ευρώ

Δηλαδή βλέπουμε να αποτιμάται η κάθε ημέρα μουσικής προσφοράς του Δήμου προς τους δημότες προς 2500 ευρώ, ανεξαρτήτως παραγωγής π.χ Βακαρέλης vs Λάλεζας.

Είμαστε για τα πανηγύρια.

Θα μου πεις τώρα και ποιος είσαι εσύ? Είμαι αυτός που πληρώνει ρε πανηγυριντζίδες

ΥΓ έχω μεγαλώσει μέσα στα πανηγύρια.