Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες


"Από τας πρώτας πρωϊνάς ώρας της σήμερον αι ημέτεραι δυνάμεις ανθίστανται σθεναρώς στην εξ ανατολονοτίως επίθεσην που δέχεται δια μίαν εισέτι φοράν η πρωτεύουσα των πρωτευουσών πόλις του Άργους.

Χιλιάδες λαού έχουν κατακλύσει τας οδούς και τας πλατείας και διαδηλώνουν την συμπαράστασήν των εις τον ηγέτην και Δήμαρχον που τόλμησε να υψώσει το ανάστημα εις τας ραδιουργίας των μισητών εχθρών και δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να μην ξαναπιούν φραπέ εις την παραλίαν του Ναυπλίου.

Δεκάδες μηνύματα καταφθάνουν από άλλας καταπιεσμένας περιοχάς ενώ η Lamborghini εξέδωσε ανακοίνωσιν με την δέσμευσιν να μην βγάλει ποτέ μοντέλο με όνομα Nafplio.

Ο Δήμαρχος εξοργισμένος αλλά και εμφανώς συγκινημένος καλεί τους Βουλευτάς να διαλέξουν τους 50.000 ή τους 30.000 και αρνείται να κατονομάσει την Βουλευτήν αποκαλώντας την κυρία.

Ο Πρόεδρος Αντώνης συσκέπτεται με τους επιτελείς του για να δει πως θα αξιοποιήσει τον αγωνιστή Δήμαρχο και βρίζει το Σχοινοχωρίτη γιατί δεν τον είχε ενημερώσει εγκαίρως και πλήρως δια τας ικανότητας του Δημάρχου που θα ήταν πολύ πιο χρήσιμες εις την εθνικήν προσπάθειαν αντιμετώπισης της Τρόικας.

Ο δε Πρόεδρος Γιώργος τα βάζει με το Μανιάτη και τον Ελενόπουλο που άφησαν το Δήμαρχο σε μίαν πόλιν 50.000 κατοίκων ενώ θα μπορούσε να μεγαλουργήσει στο πανελλήνιον. 

Τέλος οι Αγανακτισμένοι του Συντάγματος κάλεσαν το Δήμαρχο να ηγηθεί του αγώνα τους για να δώσει όραμα, αγωνιστικότητα και στόχους στο πλαδαρό τους κίνημα."