Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Γιώργος, ο προστάτης των συνταξιούχων

Ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα σήμερα το πρωί στη Βουλή:

«Αυτή είναι η πατριωτική στάση; Δεν το κάνω για την πάρτη μου, γα τους συνταξιούχους το κάνω».

Ο Prefadoros εκφράζοντας και τα συναισθήματα των χιλιάδων συνταξιούχων ευχαριστεί δημόσια τον Πρωθυπουργό για τον αγώνα που δίνει υπέρ των συνταξιούχων που έχουν βαλθεί όλοι να τους ξεκάνουν μια ώρα αρχύτερα.

Με ικανοποίηση βλέπουμε όλοι οι συνταξιούχοι τον Πρωθυπουργό να τα βάζει με τους Τροϊκανούς για να γλιτώσουμε το παντεσπάνι μας.

Η μάνα μου, που έχει κάνει το λάθος να ζει μετά τα 90, ζωή να΄χει, καθημερινά ανάβει κεριά να έχει ο Θεός καλά το Γιώργο που δεν της έκοψε όλη τη σύνταξη αλλά μόνο το ΕΚΑΣ και από 640 ευρώ σύνταξη παίρνει τώρα 420 ευρώ.

Όλοι οι συνταξιούχοι είναι με το Γιώργο γιατί εκτός του ότι αγωνίζεται γι΄αυτούς έχουν και την αξιοπρέπεια τους που καταρράκωσε βάναυσα ο μισητός Σημίτης όταν τους έδερνε.

Ο Prefadoros έχει το θάρρος να πει ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη για το Μνημόνιο και να καταγγείλει τους Αγανακτισμένους που θέλουν να μας πισωγυρίσουν στην εποχή που περνάγαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.

Τώρα δε με το καινούργιο Μνημόνιο θα ζήσουμε και περισσότερο, αφού δεν θα τρώμε θα γλιτώσουμε από τις χοληστερίνες και τα ζάχαρα που είναι άκρως θανατηφόρα.