Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η Μελίνα είναι εδώ, ο Τάκης και ο Prefadoros αλλού

Την ώρα που ο Prefadoros έγραφε για την απουσία δήλωσης εκ μέρους της Μελίνας την ίδια ώρα δημοσιευόταν δήλωσή της στο καλό blog "Καλημέρα Αρκαδία" που βάζει φωτιά στο ήδη τεταμένο κλίμα.

Ο Πρόεδρος Καρατζαφέρης συγκάλεσε εκτάκτως την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, ο Δρούτσας τους επιτελείς του Υπουργείου Εξωτερικών και ο Μιχαλολιάκος τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και εκτιμούν την κατάσταση και τις συνέπειες της ιστορικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου.

Ο Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις για διαγραφή Αναγνωσταρά τη στιγμή που ο Δήμαρχος δέχεται συγχαρητήρια από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές Δημοκρατικές δυνάμεις που τρέχουν να προλάβουν να τον εντάξουν στο κόμμα τους μόλις τον διαγράψει ο Αντώνης.

Όπως έγινε γνωστό η Τουρκική Φρεγάτα "Σαλίχ Ρέις" θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Ναυπλίου τις ημέρες του Φεστιβάλ ενώ Τουρκικά Μαχητικά θα ίπτανται πάνω από το Ναυπλιακό ουρανό δίνοντας πανηγυρικό τόνο στις εκδηλώσεις.

Ο Κυριακού αγόρασε άλλες πέντε Τουρκικές παραγωγές για να προβάλλει στον Αντένα ενώ το Σταρ θα στείλει την Πετρούλα για να καλύψει το γεγονός.

Οι φιλόξενοι Ναυπλιώτες ετοιμάζουν υποδοχή με τσάμικα και καλαματιανά και βγάζουν από τις κασέλες τις φουστανέλες, η φιλαρμονική του Δήμου μαθαίνει επειγόντως μουσικά κομμάτια της Ανατολής και οι έμποροι με εντολή Αργυρόπουλου κάνουν μαζικές παραγγελίες σε φέσια που θα είναι χρήσιμα και μετά το Φεστιβάλ.

Ο Αργυρίου και ο Μουσταϊρας μετά τις πρώτες πατριωτικές κορώνες αρχίζουν να το ξανασκέφτονται στην ιδέα ότι θα έρθουν όμορφες Τουρκάλες και θα έχουμε και χορό της κοιλιάς ενώ στο στρατόπεδο του Δάκογλου επικρατεί σύγχυση.

Μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση ο μόνος ατάραχος είναι ο Δήμαρχος Τάκης.

Σιγά μην κάτσει να σκάσει.

Και ο Prefadoros το ίδιο.