Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Κυριακάτικα του Αγίου Πνεύματος

Λόγω του ότι ο Prefadoros την κοπάνησε για δυο μέρες (έχουμε και γυναίκα και τη θέλουμε) σας στέλνει τηλεγραφικά τις αναρτήσεις του για να μη πάθετε και κανένα στερητικό σύνδρομο.

- Οι Τούρκοι χορηγοί φύγανε, έρχονται οι Εβραίοι.

Διπλός ο στόχος του Τάκη, να την σπάσει στους Εθνικόφρονες για τους Τούρκους αλλά και για να πάρει πίσω μερικά από αυτά που έχουν "καταθέσει" για χρόνια οι Ναυπλιώτες στο ευαγές ίδρυμα.

(Καμιά χορηγία και για τον Prefadoro που είναι και του αντικειμένου;)

Μήπως είναι ευκαιρία να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για Καζίνο στο Μπούρτζι; μπας και σωθεί κιόλας.

Πάντως στους τζογαδόρους μια χαρά τους έκατσε, και στον Prefadoro, αφού η ρουλέτα που θα στηθεί στο Τριανόν θα μας γλιτώσει από το πέρα δώθε στο Λουτράκι για μια βδομάδα.

- Στο νέο Μνημόνιο προβλέπονται χίλιοι δυο τρόποι και κόλπα για να μας πάρουν και τα ψιλά εκτός από έσοδα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής!.

Καλό; Σας τα λέω και με λέτε υπερβολικό, ρε αυτός είναι ο στόχος να βάλουν χέρι στην Κρατική περιουσία και να δημιουργήσουν στη χώρα φτηνό εργατικό δυναμικό.

Όλα για το κεφάλαιο και τους κλέφτες.

- Συνεχίζονται και σήμερα αμείωτες οι συγκεντρώσεις Αγανακτισμένων στις πλατείες.

Βέβαια δεν συμπίπτουν απόλυτα οι λόγοι για τους οποίους οι Αγανακτισμένοι είναι αγανακτισμένοι.

Άλλωστε και νέοι λόγοι προστίθενται καθημερινά.

Να, ο Prefadoros προσέθεσε και την αγανάκτησή του γιατί, και μετά τις αντιδράσεις των γνωστών αντιδραστικών ακροδεξιών κύκλων της πόλης, οι "Δερβίσηδες" δεν θα χορέψουν στο Βουλευτικό αλλά στο γήπεδο.

Το Άγιο Πνεύμα να μας φωτίσει.