Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Δυο ενδιαφέρουσες και κυρίως σοβαρές απόψεις

Διάβασα με προσοχή τις απόψεις του Βασίλη Σωτηρόπουλου για τα Νοσοκομεία και του Σωτήρη Κωτσοβού για τις "ηρωικές δηλώσεις" Καμπόσου για Νοσοκομείο και ΔΟΥ.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα και ήρεμες φωνές στην Αργολίδα, που δεν είναι απαραίτητο να είναι απόλυτα σωστές ή δεκτές από όλους, είναι όμως βασισμένες στη λογική και στην μετριοπάθεια.

Έμπειροι πολιτικοί και οι δύο αποφεύγουν τις κραυγές και τα αναθέματα και επικεντρώνουν την κριτική και τις προτάσεις τους στην ουσία.

Η πρόταση Σωτηρόπουλου για τα Νοσοκομεία, που βρίσκεται πολύ κοντά στις δικές μου απόψεις, έχουν ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα γιατί ο Σωτηρόπουλος εκτός από την πολύχρονη θητεία του σαν Βουλευτής και την οκτάχρονη σαν Νομάρχης Αργολίδας είναι μάχιμος Γιατρός για πολλά χρόνια και μάλιστα συμμετείχε στα όργανα του Ιατρικού Συλλόγου και της αρμόδιας Επιτροπής του κόμματός του.

Η άποψή του επομένως έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και κύρος από αυτές που ακούστηκαν από τοπικούς "νεοφανατικούς" Νεοδημοκράτες.

Ο Σωτήρης Κωτσοβός δίνει το στίγμα της σοβαρότητας που ευτυχώς υπάρχει ακόμα απέναντι στις ανέξοδες "τοπικιστικές διχαστικές κορώνες" του Δήμαρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Φαίνεται ότι ο Σωτήρης Κωτσοβός έχει αποφασίσει να αντισταθεί στη νέα νοοτροπία και τις πρακτικές που εφαρμόζει η νέα Δημοτική Αρχή και που χωρίς φόβο καταγγέλλει.

Αντιγράφω από την ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ:

Οι δηλώσεις Σωτηρόπουλου.

Οι δηλώσεις Κωτσοβού.