Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο Καμπόσος μπορεί να περηφανεύεται για την ΣΤΕ, και δικαίως

Δεν αναφέρομαι συχνά στο Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και μάλιστα τις λίγες φορές το έχω κάνω με χιουμοριστική διάθεση.


Όμως η παρέμβαση και η λύση που έδωσε με την παραμονή-μετακόμιση στο Άργος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων αποτελεί προσωπική του επιτυχία και δεν μπορώ να μην την σχολιάσω.

Ο Prefadoros θα μπορούσε να γράψει πολλά και να ασκήσει σφοδρή κριτική στον Καμπόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να ομολογήσω ότι κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά σε αντίθεση με το Δήμαρχο Ναυπλιέων Αναγνωσταρά που ενώ ήξερε το πρόβλημα, μετά την περσινή προσωρινή λύση, δεν έκανε τίποτα παρά έτρεξε την τελευταία στιγμή, μαζί με την αντιπολίτευση, για να προλάβει το οριστικό κλείσιμο της.

Μπράβο λοιπόν στο Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών που πέτυχε "νίκη" εις βάρος του Ναυπλίου αλλά και το σημαντικό που είναι η παραμονή της Σχολής στην περιοχή.

Ελπίζω να μην έχουμε θριαμβολογίες τύπου, "σας πήραμε σας πήραμε..." γιατί όπως έχω βαρεθεί να γράφω η ευημερία ενός τόπου δεν έχει σύνορα που απέχουν δέκα χιλιόμετρα, είναι κοινή είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει.

Το συμπέρασμα είναι ότι όταν υπάρχει επιμονή και προτάσεις τα προβλήματα λύνονται ευκολότερα.