Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο Αναγνωσταράς δεν παραιτείται, οι φήμες οργιάζουν

Επειδή κάποιοι "σπεκουλάρουν" και νομίζουν ότι όλοι τρώνε το κουτόχορτο που πλασάρουν, για τους δικούς τους λόγους και σκοπούς, και κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες που κάθε άλλο παρά σοβαρότητα και εγκυρότητα έχουν, καλό είναι να (τους) πούμε δυο πράγματα για να μην νομίζουν ότι μπορούν να "παίζουν".


Ακούγεται λοιπόν ότι θα υπάρξουν ανεξαρτητοποιήσεις από την παράταξη Γραμματικόπουλου, ακόμα και του ίδιου, για να προσχωρήσουν στην παράταξη Αναγνωσταρά και να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία ώστε να επηρεάσουν το αποτέλεσμα εκλογής νέου Δημάρχου.

Είναι προφανές γιατί εμπλέκουν την παράταξη του Χρήστου Γραμματικόπουλου στην εκλογή του νέου Δημάρχου, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, ενώ γνωρίζουν ότι με κανένα τρόπο ο Χρήστος Γραμματικόπουλος, ακόμα και να το ήθελε, δεν μπορεί, το απαγορεύει ο Νόμος, να αναμιχθεί.

Ήταν δυνατόν ο Νομοθέτης να μην έχει προβλέψει τα όποια παιχνίδια εξουσίας;

Να το ξαναπούμε, οι μόνοι που θα ψηφίσουν για νέο Δήμαρχο θα είναι οι είκοσι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης που αναδείχτηκαν από το Πρωτοδικείο και μόνον αυτοί, ούτε ο Αναγνωσταράς που μπορεί να παραμείνει απλός Σύμβουλος μετά την εκλογή του νέου Δημάρχου καταλαμβάνοντας τη θέση του ως Συμβούλου.

Αφήστε λοιπόν τα βρώμικα κόλπα και βρείτε άλλους τρόπους για να χτυπήσετε τους πολιτικούς αντιπάλους σας, άλλωστε στη μικρή μας κοινωνία όλα μαθαίνονται και είστε ήδη γνωστοί.

Πάρτε και την απάντηση του Νόμου:

Άρθρο 66 του Νόμου 3852/ 2010 (Καλλικράτης)

6. Το μέλος του δημοτικού συμβουλίου που ανεξαρτητοποιήθηκε ή διαγράφηκε από την παράταξή του δεν μπορεί να ενταχθεί σε άλλη παράταξη...

Δείτε και τι προβλέπεται για την εκλογή του νέου Δημάρχου:

http://www.prefadoros-nafplio.com/2011/10/blog-post_6304.html