Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ψηφοδέλτιο ΝΔ, πολύ φασαρία για τα... γνωστά

Οργασμός στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τα διαδικτυακά, το περιβόητο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αργολίδα και ποιος πρώτος θα γράψει τα ονόματα.


Λες και έχει καμιά σημασία αν θα είναι ο τάδε ή ο δείνα υποψήφιος, σημασία έχει η πολιτική που θα εφαρμοστεί και για την οποία ο Βουλευτής μας δεν πρόκειται ούτε να ρωτηθεί, απλά θα καλείται να την επικυρώσει εκ των υστέρων με την ψήφο του.

Αμφιβάλλετε; υπερβολές του Prefadorou; αν υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν ότι υπάρχει στοιχειώδης δημοκρατία στα κόμματα, ακόμα και για τη συνταγματική επιταγή της ψήφου κατά συνείδηση, πήραν απάντηση με τις αστειότητες των διαγραφών και των δηλώσεων μετανοίας που τις ακολούθησαν.

Δεν υπάρχει κανένα δημοκρατικό κόμμα, υπάρχει μόνο ο Αρχηγός και οι στενοί συνεργάτες του που αποφασίζουν για τα πάντα και κυρίως για το συμφέρον το δικό τους και της παρά(ταξης) που υπηρετούν.

Όποιοι λοιπόν τελικά θα είναι υποψήφιοι, ας έχουν καλή επιτυχία και ας φροντίσουν τουλάχιστον να μην μας προσβάλλουν, αυτό είναι το μόνο που σίγουρα μπορούν.