Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αυτοδυναμία πάντως θα έχουμε

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ δημοσκοπικά να βρίσκεται στα ποσοστά του 1974 αλλά φαίνεται και τα αντανακλαστικά του βρίσκονται στο 1974. Αφορμή η άμεση επιτυχημένη απάντηση στο σύνθημα για αυτοδυναμία της ΝΔ με αυτοδυναμία για την Ελλάδα.


Όπως όλοι καταλαβαίνουν το παιχνίδι θα παιχτεί, για μια ακόμη φορά, στις εντυπώσεις με στόχο να παγιδευτεί ο ψηφοφόρος.

Αρχίσανε και τις αλληλοκατηγορίες για προεκλογικές προσλήψεις, βαρεθήκαμε τόσα χρόνια να ακούμε τα ίδια πριν από τις εκλογές και να τα ξεχνάνε μετά.

Την ουσία βέβαια, από τους ενοίκους της γαλάζιας πολυκατοικίας, την είπε ο Πρόεδρος Καρατζαφέρης, από τον Ιούνιο και λόγω των μέτρων θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις.

Είναι εμφανές και προφανές, όποια αυτοδυναμία και να έχουμε, της ΝΔ ή του δικομματισμού, επειδή τα προβλήματα όχι απλά θα συνεχιστούν αλλά θα οξυνθούν, αυτή δεν μπορεί να έχει καμία τύχη μακροημέρευσης.

Επειδή λοιπόν αυτό που και εμείς καταλαβαίνουμε και αυτοί πολύ καλά γνωρίζουν, ότι δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας, φροντίζουν να πολώσουν την κατάσταση για να αποδυναμώσουν την Αριστερά και να μην αφήσουν τους ψηφοφόρους τους να φύγουν από το "μαντρί".

Κοντός ψαλμός αλληλούια.