Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Με το κόμμα "Ελεύθεροι Έλληνες Πρεφαδόροι" στις εκλογές ο Prefadoros

Μετά από μεγάλη σκέψη και τις συνεχείς παροτρύνσεις χιλιάδων διαδικτυακών φίλων του Prefadorou και της πρέφας, τελικά υπέκυψα και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών της χώρας με την ελπίδα και την πίστη να τους εκπροσωπήσω επάξια στην προσεχή Βουλή.


Επειδή δεν θέλω να δυσαρεστήσω κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα που συναγωνίζονται ποιο θα με εντάξει στους κόλπους του, για να λάβει και την δύναμη του Prefadorou, αποφάσισα να ιδρύσω νέο κόμμα.

Άλλωστε είναι φυσικό ο πάντα νέος Prefadoros να ακολουθεί τα ρεύματα της εποχής που θέλουν όποιον πικραμένο να φτιάχνει και ένα κόμμα για να μας σώσει.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα την ίδρυση του κόμματος: "Ελεύθεροι Έλληνες Πρεφαδόροι" που έχει σαν βασική του αρχή "περισσότερα Μνημόνια" και σύνθημα "λεφτά δεν υπάρχουν".

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει η ιδρυτική διακήρυξη που θα την εγκρίνετε εσείς, με ένα απλό SMS σε πενταψήφιο νούμερο, ώστε αν το κόμμα δεν μπει στη Βουλή να έχω να την βγάλω, γιατί από τη φτώχεια που έρχεται και το γιαούρτι θα το σκεφτόμαστε αν πρέπει να το πετάξουμε ή να το φάμε.

Όπως καταλαβαίνετε το κόμμα μας θα εμφορείται από υψηλά ιδανικά και δεν θα έχει καμία σχέση με επικερδείς επιχειρήσεις και αιώνιους πολιτικούς.

Τα μέλη του κόμματος θα έχουν ταυτότητες για να μπορούν να συμμετέχουν σε κάθε τυχερό παιχνίδι χωρίς να πληρώνουν "βιδάνιο".

Οι υποψήφιοι θα ανακηρυχθούν μετά από παιχνίδια πρέφας που θα οργανωθούν σε όλη τη χώρα και Αντιπρόεδρος θα αναλάβει όποιος μείνει τελικά άστεγος από τους παραιτηθέντες και διαγραφέντες των άλλων κομμάτων.

Η μόνη υπόσχεση που δίνει ο Prefadoros, ως γνήσιος Αρχηγός κόμματος, είναι ότι δεν θα κάνουμε τίποτα, ναι δεν θα κάνουμε τίποτα, έτσι θα έχουμε πιθανότητες να γίνει και κάτι καλό για τον τόπο.

Όσο γι΄αυτούς που από αύριο θα αρχίσουν να μας βρίζουν ένα τους λέω, "Πρεφαδόροι ενωμένοι ποτέ νικημένοι".

Παιδιά γερά, η νίκη είναι κοντά.

Το Πρόγραμμα των "Ελεύθερων Ελλήνων Πρεφαδόρων" θα αναρτηθεί σε λίγες μέρες και θα είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς των παλιών πρεφαδόρων που παίζαμε πρέφα στη Θεσσαλονίκη πριν από σαράντα χρόνια, του "Πάντσο", του "Γιαννάκη", του "Λάκη" και του "Κουτρούμπα".