Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η Συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ "έκλεισε" και το θέμα της SIEMENS

"Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο, ομόφωνα, το σχέδιο της συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και του ομίλου Siemens. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, το σχέδιο θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί."


Με 170 εκατομμύρια Ευρώ με συμψηφισμό χρεών, παροχές στο Ελληνικό Δημόσιο και μια συγνώμη συμφώνησαν να παραγράψουν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που πλήρωσε και θα πληρώνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Ελληνικός Λαός.

Αφού πρώτα "παρέγραψαν" τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων δεν παραγράφονται οι ποινικές ευθύνες των φυσικών προσώπων, ναι έτσι απλά, άλλη δικαιοσύνη για τους πολιτικούς και άλλη για τους πολίτες.

Άσε που δεν προχωρά και η ανάκριση για τις ποινικές ευθύνες, βλέπετε ο Χριστοφοράκος απολαμβάνει της Γερμανικής "ασυλίας" και οι άλλοι κατηγορούμενοι απλά παραμένουν "όμηροι" και αποτελούν άλλοθι του πολιτικού συστήματος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου, όπου παρουσιάστηκαν παρόμοια φαινόμενα, οι υποθέσεις δικάστηκαν ταχύτατα και κατέληξαν σε γρήγορες αποφάσεις και καταδίκες.

Εδώ; εδώ θα μείνει το φάντασμα του Χριστοφοράκου να πλανάται πάνω από την ασυλία των πολιτικών και τη συμφωνία με την εταιρεία.

Οι υπεύθυνοι του σκανδάλου, που αποδεικνύεται από τη συμφωνία και τη συγνώμη, δεν έχουν τελικά καμία τιμωρία, κυρίως οι πολιτικοί που έκαναν το πιο ατιμωτικό αδίκημα, ο Χριστοφοράκος (δεν) θα την πληρώσει που στο κάτω-κάτω τη δουλειά του έκανε και γι΄αυτό πληρωνόταν.

Όσο για τα 170 εκατομμύρια, ούτε σε μετρητά δεν θα τα δώσει η SIEMENS, στην Αμερική με συνοπτικές διαδικασίες πλήρωσε 1,6 δισ. και για πολύ πιο "αθώες" αμαρτίες.

Τελικά μάλλον φταίει η Τουρκοκρατία όπως, λέγαμε παλιά.

Όλη η συμφωνία όπως εγκρίθηκε ομόφωνα στο Υπουργικό Συμβούλιο από το ΕΘΝΟΣ:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63627728