Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ούτε τώρα θα απαντήσετε κ. Κωστούρο;

Επειδή η έλευση του Συνδυασμού της "Επόμενης Μέρας" φέρνει νέες πολιτικές συμπεριφορές και πρακτικές, που ευτελίζουν την πολιτική διαδικασία και χρησιμοποιούν μεθόδους παραπλάνησης και παραπληροφόρησης των ψηφοφόρων συμπολιτών μας, δεν αισθάνεται ο επικεφαλής κ. Κωστούρος ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις;

Στους πολύωρους καθημερινούς τηλεοπτικούς μονολόγους του, θα βρει λίγο χρόνο να μας πει για το τελευταίο κρούσμα της ανακοίνωσης υποψηφίου, της απόσυρσης και της εξαφάνισης της είδησης;


Επειδή έχουμε καταλάβει τις μεθοδεύσεις, άλλωστε και στο παρελθόν έχουν αφαιρεθεί και εξαφανιστεί ανακοινώσεις και σχόλια, όταν διαπιστώθηκε ότι έκαναν ζημιά, φροντίσαμε όλο το υλικό να σωθεί κ. Κωστούρο και όλοι εσείς που συμμετέχετε σε τέτοια παιχνίδια.

Να δούμε λοιπόν τι ακριβώς έγινε και θα περιμένω τις εξηγήσεις του Δημάρχου.

Χθες το απόγευμα Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, ο Συνδυασμός "Επόμενη Μέρα" του Δημήτρη Κωστούρου, ανακοινώνει την κάθοδο στις εκλογές με το Συνδυασμό, ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, του νεαρού συμπολίτη μας Δημήτρη Μπουγιώτη.

Αμέσως ανακοινώνεται από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, όπως παραθέτω:

Πρώτα στα "Παραπολιτικά" με τη σχετική φωτογραφία, κείμενο και βιογραφικό.


Ακολουθεί μετά από λίγο η ίδια ανάρτηση στις "Αργολικές Ειδήσεις".


Από την ώρα εκείνη και μετά, συμβαίνουν διάφορα, για τα οποία πρέπει να μας ενημερώσει ο κ Κωστούρος, μέχρι τις τέσσερις το πρωί όταν και ο Δημήτρης Μπουγιώτης "αναγκάζεται" ή αναγκάζεται, θα μας το πει και αυτό ο κ. Κωστούρος, στέλνει μια σύντομη ανακοίνωση ότι δεν υιοθετεί την επιστολή που στάλθηκε από το γραφείο του Δημάρχου, δείτε την:

"Θα ήθελα να σας παρακαλέσω την είδηση σχετικά με την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές που απέστειλε το γραφείο τύπου του δημάρχου και αφορά εμένα προσωπικά να μην τη δημοσιοποιήσετε και δεν την υιοθετώ.
Σας ευχαριστώ θερμά
Μπουγιώτης Δημήτριος"

Γύρω στις πέντε το πρωί, δημοσιεύεται στα "Παραπολιτικά", όπως βλέπετε.


Μετά από λίγο, εξαφανίζονται και από τα "Παραπολιτικά" και από τις "Αργολικές Ειδήσεις" όχι μόνο η ανακοίνωση της υποψηφιότητας αλλά και η ανάκληση από τον Δημήτρη Μπουγιώτη.



Η πλήρης προσπάθεια να γίνει αόρατη η είδηση, σαν να μην υπήρξε ποτέ!

Δεν με ενδιαφέρει, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Δημήτρης Μπουγιώτης, από τη στιγμή μάλιστα που αποσύρθηκε.

Με ενδιαφέρει όμως, όπως και πολλούς συμπολίτες από τον κουρνιαχτό που σηκώθηκε, να μάθουμε από το Δήμαρχο, ποια τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων του Συνδυασμού του; Όχι φυσικά αυτά που λέγονται και φαίνονται.

Γιατί έγινε η ανακοίνωση από τον κ. Κωστούρο και μετά την ανάκληση από τον υποψήφιο αντί να υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση του κ. Κωστούρου, έγινε προσπάθεια να εξαφανιστεί η είδηση;

Ποιοι συνεργάστηκαν σε αυτό το θλιβερό κατάντημα;

Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος, που λέει ότι ξέρει το διαδίκτυο, ότι μπορεί να εξαφανίσει τα ίχνη και να αλλάζει κάθε φορά τα δεδομένα κατά πως τον συμφέρουν;

Κάτι τελευταίο, για την ώρα, κ. Κωστούρο παίζετε επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια, πρωτόγνωρα στην κοινωνία του Δήμου μας.

Συνεχίστε αν νομίζετε ότι έτσι θα πετύχετε το στόχο σας.

Prefadoros

Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.