Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Χωροταξικό Δρεπάνου και Μιδέας, πάλι προεκλογικά το θυμήθηκαν

Είναι φοβερό το πως δύο μήνες πριν από τις εκλογές μπαίνουν όλα τα θέματα σε διαδικασία επίλυσης.

Λιμάνια, δρόμοι, αναπλάσεις, ανακυκλώσεις, μέχρι και όργανα γυμναστικής βρέθηκαν, αποχετεύσεις, νερό και βέβαια το προσφιλές χωροταξικό που "πονάει" πολύ κόσμο και έχει ιδιαίτερη ψηφολεκτική απόδοση.

Μαζί με συνεχή προβολή στα ΜΜΕ και ουσιαστικά αποκλεισμό των αντιπάλων, η νίκη είναι μάλλον σίγουρη.


Υπάρχουν όμως κάποιοι που το παλεύουν, αντιστέκονται στο τσουνάμι που έχουν δημιουργήσει όλες οι φίλιες και ετερόκλητες δυνάμεις, που συμμαχούν και πασχίζουν να μην χάσουν την εξουσία, αλίμονο αν την χάσουν.

Κάποιοι από αυτούς που αντιστέκονται, κρατούν και αρχεία, χρήσιμα για την αλήθεια.

Δεν θα πω τίποτα άλλο, αναγνώστες μου, εσείς φίλοι μου αλλά και αυτοί που με διαβάζουν για να με βρίζουν, ακούσαμε το Δήμαρχο Ναυπλιέων, προχθές στο Δρέπανο, να μιλά για προτεραιότητα του Χωροταξικού.

Ακούστε τον πρώτα:



Επειδή ο κ. Κωστούρος είναι στην ηγεσία του Δήμου από το 2007 και τα δύο τελευταία Δήμαρχος, μπορώ να τον ρωτήσω, γιατί υπάρχει καθυστέρηση τρεισήμισι χρόνων ώστε να προχωρήσουν τα χωροταξικά και τα θυμήθηκαν δύο μήνες πριν από τις εκλογές;

Όπως και τότε, δύο μήνες πριν τις εκλογές του 2010, ο Υπουργός λέει ότι από το 2011 μπορούν να προχωρήσουν τα σχέδια σε Μιδέα και Ασίνη, δεν χρειάζεται νομίζω σχόλιο δικό μου, για ακούστε:



Ο μαθητής και ο μέντορας.

Prefadoros

Υ.Γ. Ευχαρίστως θα δεχτώ διευκρινήσεις από το Δημήτρη Κωστούρο, για ένα θέμα που απασχολεί μεγάλο μέρος συμπολιτών μας.