Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

«Συντήρηση & Υποστήριξη του Λογισμικού για το έτος 2011» με 14.000 Ευρώ και 24.600 Ευρώ.

Η «Συντήρηση & Υποστήριξη του Λογισμικού για το έτος 2011» με απευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρεία, την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε.», στο ΔΟΠΠΑΤ θα στοιχίσει 14.000 Ευρώ και στο ΔΟΚΟΙΠΑΝ 24.600 Ευρώ.

Ε, και λοιπόν; τι θες να πεις ρε Prefadore; άλλα τα δεδομένα στις δυο επιχειρήσεις του Δήμου και άλλη η τιμή.



Έτσι θα είναι ρε παιδιά αλλά, επειδή είμαι λίγο μαλάκας, μήπως να έδιναν στη δημοσιότητα οι αγαπητοί Πρόεδροι κ.κ. Αναγνωσταράς και Μπακέας την "τεχνική περιγραφή και την υποβληθείσα προσφορά" για να μην γελάνε όσοι ξέρουν το αντικείμενο ή να το βουλώσουν μια και καλή και να μη σέρνονται φήμες για σπατάλες;

Επίσης κ. Μπακέα ο Prefadoros περιμένει να δημοσιεύσετε την "τεχνική περιγραφή και την υποβληθείσα προσφορά" ύψους 9.600 Ευρώ για την "ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ Η/Υ".

(Προ μηνών "έχασα" κάποια αρχεία και κάλεσα στο τεχνικό τμήμα του ΠΛΑΙΣΙΟ για βοήθεια. Μου έστειλαν στο σπίτι ένα "τσακάλι" μηχανικό υπολογιστών που εκτός από την επαναφορά των αρχείων μου έκανε αναβάθμιση του υπολογιστή, αναβάθμιση των πολλών προγραμμάτων που έχω και ένα καλό servis με πλήρες αντιϊκό σάρωμα. Χρόνος που εργάστηκε; μιάμιση ώρα. Πόσο κόστισε; 76 Ευρώ με κανονικό τιμολόγιο.)