Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Της εφεδρείας το κάγκελο, ΠΑΣΟΚ VS ΝΔ

Ολοκληρώθηκε λοιπόν αυτή η "παπαριά" της εφεδρείας με αποτέλεσμα κάποιους να τους στείλει, στην ουσία, πριν την ώρα τους στη σύνταξη και να αφήσει πολλές υπηρεσίες χωρίς στελέχη και προϊσταμένους και να ψάχνουν εναγωνίως να βρουν λύσεις.

Και κάθονται τώρα, μετά τη διαπίστωση της αποτυχίας, να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για το ποιος φταίει.



"Δική σας ιδέα ήταν" λένε οι Πασόκοι στους Νεοδημοκράτες "ναι, αλλά την εφαρμόσατε λάθος" ανταποδίδουν οι Νεοδημοκράτες στους Πασόκους.

Εντάξει, και εμείς τι φτέμε ρε παιδιά; και αυτή η έρημη η χώρα ως πότε να αντέξει και να πληρώνει τις μαλακίες σας;

Δεν έχετε στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι σε αυτό το Λαό που τον στείλατε, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, στην εξαθλίωση και εξακολουθείτε να τσακώνεστε για κάτι που από την αρχή δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε μόνο και μόνο για το κομματικό σας συμφέρον;

Τη λύση την ξέρετε, απολύστε από τους κομματικούς στρατούς που "φορτώσατε" τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, για να τους έχετε πολιτικά αιχμάλωτους, αυτούς που είναι περιττοί και δεν χρειάζεται κανένα "τρικ" τύπου εφεδρείας.

Το κακό για σας είναι ότι τελικά δεν θα το αποφύγετε, γιατί η Τρόικα ζητάει 150.000 απολύσεις μέχρι το 2015 οπότε και τα κόλπα σας τελειώνουν.

Ο Prefadoros δεν έγινε ξαφνικά ανάλγητος, αλλά δεν ανέχεται πλέον το παραμύθι των κομμάτων εξουσίας και της "τσόντας" τους που θέλουν να διαιωνίσουν την εξουσία τους με τέτοιο ξεδιάντροπο τρόπο.

Ας το πάρουν χαμπάρι ότι έπεσαν στην παγίδα του συστήματος που τόσα χρόνια στηρίζουν.

Ξέρω ότι πολλοί λέτε "δεν μας παρατάς ρε Prefadore με τα κουμμουνιστικά σου";

Εγώ ευχαρίστως σας παρατάω, δεν έχω πρόθεση να σας πείσω απλά να ξέρετε ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν "μασάνε" και δεν καταπίνουν "αμάσητα" αυτά που τους σερβίρουν.

Και επειδή ξεχνάτε ή δεν είστε υποχρεωμένοι να θυμάστε τι γράφει ο Prefadoros σας θυμίζω την ανάρτηση στις 3 Οκτωβρίου 2011:

http://www.prefadoros-nafplio.com/2011/10/blog-post_03.html#more