Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Νατάσα Τραγγάλου

Στο blog του Κώστα Καράπαυλου "Αιρετικά" διάβασα σχόλιο για τη συνάδελφό του, και Ειδική Συνεργάτη του Δημάρχου Ναυπλιέων, κ. Νατάσα Τραγγάλου η οποία ανέλαβε εκ μέρους του Δήμου τη συμπαράσταση στους πολίτες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ.

Είπε λοιπόν η κ. Τραγγάλου, αναφερόμενη στους ανώτατους Δικαστικούς του Συμβουλίου της Επικρατείας, επί λέξει:

"Ολοι αυτοί οι δικαστικοί λειτουργοί πάντα τα τελευταία χρόνια ξέρουμε ότι είναι πειθαρχημένοι σε κυβερνητικές εντολές τις περισσότερες φορές".



Εγώ να προσθέσω μόνο ότι αν δεν ειπώθηκαν αυτά "εν τη ρύμη του λόγου" ή από υπερβολικό ζήλο της Δικηγόρου να φανεί αρεστή (σε ποιον άραγε;) τότε συνιστούν βαρύτατο ατόπημα από ένα λειτουργό της Δικαιοσύνης και ανεπίτρεπτη πολιτική παρέμβαση γιατί αυτά ειπώθηκαν από την εκπρόσωπο του Δημάρχου.

Το να μην ξέρεις από πολιτική είναι δεκτό, το να μεταφέρεις όμως, έχοντας θεσμικό ρόλο, κουβέντες και λόγια που λέγονται στο καφενείο είναι σαν να πει ο Prefadoros π.χ. "Όλοι αυτοί στο Δημαρχείο είναι πειθαρχημένοι σε...".

Καταλάβατε κ. Τραγγάλου και φυσικά κ. Δήμαρχε;

Θα υπάρξει διορθωτική δήλωση; θα περιμένουμε.

Πάντως στην κ. Τραγγάλου, υποψήφια και μη εκλεγείσα στο Συνδυασμό του κ. Αναγνωσταρά και τώρα αμειβόμενη Ειδική Συνεργάτη του Δημάρχου, ανατέθηκε από το ΔΟΚΟΙΠΑΝ η εκπροσώπηση του Νομικού Προσώπου κατά της προσφυγής των απολυμένων συμβασιούχων με αμοιβή 750 Ευρώ:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dpvsnaf/ada/456%CE%A5%CE%9F%CE%950%CE%98-%CE%996%CE%94