Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Μια πρόσληψη στο Δήμο Ναυπλιέων

Διαμαρτύρονται στον Prefadoro για την πρόσληψη του γιου του Αντιδήμαρχου Νίκου Χρόνη με οκτάμηνη σύμβαση στο Δήμο Ναυπλιέων γιατί η προκήρυξη ήταν λέει φωτογραφική.

Μάλιστα με "επιπλήττουν" γιατί δεν ασχολήθηκα και δεν ανάρτησα το θέμα στο blog.



Κατ΄αρχήν ο Prefadoros, όπως έχω γράψει πολλές φορές, δεν σχολιάζει πρόσωπα για τη συγγενική, φιλική ή άλλη σχέση που μπορεί να έχουν με κάποιον αιρετό εκτός αν υπάρχει συναλλαγή, το θεωρώ και είναι φασισμός.

Στην προκειμένη περίπτωση της πρόσληψης, αυτή έγινε σύμφωνα με το Νόμο και την προκήρυξη και όποιος ήθελε μπορούσε να υποβάλλει ένσταση.

Τώρα αν η προκήρυξη για τον ηλεκτρολόγο που προσλήφθηκε ζητούσε να είναι και "καλαθοφόρος" για να προτιμηθεί ο έχων και αυτό το προσόν εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα.

Επειδή μου γράφετε να ελέγξω πότε και ποιος υπογράφει την άδεια του καλαθοφόρου που είχε ο προσληφθείς και ότι πριν εργαζόταν ως υδρονομέας στο Δήμο ή τη ΔΕΥΑΝ θα παρακαλούσα όποιος έχει στοιχεία για παρανομίες στον Εισαγγελέα.

Ο Prefadoros δεν έχει τέτοια δυνατότητα και εξουσία, απλά γράφει την πολιτική διάσταση, τον τρόπο λειτουργίας και τις επιπτώσεις από την άσκηση της εξουσίας από τους αιρετούς.

Αν πάλι πιστεύετε ότι δεν είναι ορθή πολιτική συμπεριφορά αυτή, μην τους ξαναψηφίσετε.

Γιατί εσαεί ισχύει το "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου (κάλπη) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".

Η απόφαση της πρόσληψης:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/nafplio/ada/456%CE%A4%CE%A9%CE%9A%CE%A6-%CE%A573 

Ολόκληρη η προκήρυξη, εδώ.