Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: "Είμαι ο μόνος Έλληνας που δεν θα περάσει καλά τα Χριστούγεννα"

Πρόεδρε, ο ταπεινός Prefadoros εκφράζοντας και τους αναγνώστες του σε ευχαριστούμε προκαταβολικά που τις Άγιες τούτες μέρες δεν θα "ξεσαλώσεις" στις πίστες και τα glamour μαγαζιά, όπως εμείς, ξοδεύοντας τα αμύθητα πλούτη μας, αλλά θα κάτσεις να σκεφτείς πως θα γίνουμε Ελβετία και Νορβηγία.

Άλλωστε όπως εσύ λες, λεφτά υπάρχουν περισσότερα από αυτά που μας είχε πει ο άλλος Γιώργος αλλά δεν ήξερε που ήταν κρυμμένα.



Όμως Πρόεδρε δεν είσαι εντάξει, αφού τα ξέρεις όλα αυτά γιατί δεν μας τα είπες από την αρχή και ψήφισες και το Μνημόνιο; έτσι κάνουν οι πατριώτες;

Έχεις βέβαια και εσύ τα δίκια σου, αυτά τα παλιόπαιδα με τα blogs φταίνε που λένε ανακρίβειες ενώ εσύ βρίσκεσαι απροστάτευτος και δεν έχεις τρόπο και μέσο για να απαντήσεις εκτός από το κανάλι σου και την πρωί, μεσημέρι και βράδυ παρουσία τη δική σου και του ΛΑΟΣ σε όλες τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα.

Ο Prefadoros επειδή κατανοεί το ότι δεν θα περάσεις καλά Πρόεδρε αυτές τις μέρες, μόνος μεταξύ όλων των Ελλήνων, σε καλεί στις Παλιές Εργατικές Κατοικίες στο Ναύπλιο να φάμε μαζί τη γαλοπούλα των Χριστουγέννων και να "ξεφύγεις" για δυο τρεις ώρες βρε αδερφέ από τις σκέψεις σου.

Μην έχει και τύψεις σύμπας ο Ελληνισμός.

Με αγωνία και λαχτάρα θα περιμένουμε να περάσουν αυτές οι μέρες και να έλθει το 2012 για να μας ανακοινώσεις αυτά που θα έχεις σκεφτεί.

Ειλικρινείς ευχές Πρόεδρε από τον Prefadoro, τέτοιες δύσκολες εποχές η παρουσία σου είναι βάλσαμο για μας τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες.