Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Το "μαγικό" 24.600 Ευρώ και για το Χ.Α.Δ.Α. Ναυπλίου

"Τροποποιεί το τεχνικό πρόγραμμα με την εγγραφή σ` αυτό της εργασίας «Χωματουργικές εργασίες στο Χ.Α.Δ.Α. Ναυπλίου», προϋπολογισμού 24.600,00 €".

Έτσι λέει η απόφαση 423/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, που ψηφίστηκε από όλους πλην του κ. Γιάννη Γκιόλα, και προφανώς εννοεί το σκουπιδότοπο της Καραθώνας γιατί σε όλη την ανάρτηση στο Διαύγεια αναφέρεται ως "Χ.Α.Δ.Α. Ναυπλίου".



Στην εισήγηση του θέματος διαβάζουμε:

"Σύμφωνα με τη μελέτη θα γίνουν εργασίες επιχωμάτωσης και διαμόρφωσης στο χώρο του ΧΑΔΑ. Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρατηρούνται και σχετίζονται με τη διάβρωση του εδαφικού υλικού επικάλυψης , λόγω των βροχοπτώσεων με συνέπεια την αποκάλυψη των απορριμμάτων και τον άμεσο κίνδυνο ανάφλεξης."

Ο Prefadoros, όπως και αρκετοί άλλοι Ναυπλιώτες, έχει αναφερθεί και έχει ρωτήσει για τη νομιμότητα των μέχρι τώρα εργασιών στο χώρο και με ποιες αποφάσεις και ποιων έχουν γίνει χωρίς να πάρει απάντηση.

Δεν βρέθηκε ένας Δημοτικός Σύμβουλος να ρωτήσει; οι προηγούμενες εργασίες, που καθημερινά γίνονταν πως γίνονταν; και πως πληρώνονταν;

Μήπως με αυτή την απόφαση θα "νομιμοποιηθούν" και θα δικαιολογηθούν όλα τα προηγούμενα;

Δείτε και πάλι τις καλοκαιρινές φωτογραφίες του Prefadorou από την Καραθώνα και το σκουπιδότοπο:

http://www.prefadoros-nafplio.com/2011/07/blog-post_20.html

Όσο για το 24.600 Ευρώ, που προϋπολογίζονται οι εργασίες, πιστεύω πια να το έχετε μάθει.

Για να γίνει με απευθείας ανάθεση φυσικά.

Και η απόφαση:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/nafplio/ada/4562%CE%A9%CE%9A%CE%A6-%CE%A7%CE%A7%CE%94