Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ο Prefadoros προσχωρεί στη Λαϊκή Δεξιά

Σας το φύλαγα σαν γιορτινή έκπληξη, μετά από ώριμη σκέψη και παρακολούθηση της δραστηριότητας και των θέσεων της Λαϊκής Δεξιάς, αποφάσισα να προσχωρήσω και να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια που καθοδηγεί ο πατριώτης μας Γιάννης Μανώλης και συμμετέχουν ενεργά ο Δήμαρχος μας Παναγιώτης Αναγνωσταράς και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Χρόνης.

Το συγκλονιστικό σύνθημα "Με τη Λαϊκή Δεξιά για την ανατροπή του Μνημονίου (που λένε οι ΣυριζοΚουκουέδες), για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη (που έλεγε το παλιό ΠΑΣΟΚ)" ήδη ακούγεται σε όλη τη χώρα από τους γνήσιους Λαϊκούς Δεξιούς και αναμένεται να γίνει η "παντιέρα" του προεκλογικού αγώνα και απαρχή της νέας πορείας της πατρίδας μας μετά την ανάληψη της εξουσίας από τις γνήσιες Λαϊκοδεξιές δυνάμεις.

Αυτό το σύνθημα, που όταν το πρωτοάκουσα με γέμισε ρίγη εθνικής συγκίνησης, πρέπει να γίνει ο οδηγός όλων όσων τόσο καιρό τώρα υποφέρουν από τη βάναυση εξαθλίωση του Μνημονίου που Έλληνες πολιτικοί σε συνεργασία με διεθνή κέντρα που απεργάζονται την καταστροφή του Ελληνισμού μας επέβαλαν.



Ως γνήσιο Λαϊκό κίνημα δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει από μια Ταβέρνα με το χαρακτηριστικό όνομα "Αντιμνημονιακός" και μια ζεϊμπεκιά από τον πρωτεργάτη λεβέντη πατριώτη μας Γιάννη Μανώλη.

Ο Prefadoros στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό και προς τους εκπροσώπους μας Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο, Αναγνωσταρά και Χρόνη, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και αντιπροσώπευσαν επάξια την πόλη μας και καλεί όλους τους γνήσιους Αντιμνημονιακούς του Δήμου Ναυπλιέων να πλαισιώσουν το κίνημα.

Όλο το ρεπορτάζ:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63594096

Καλά Χριστούγεννα.