Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Όλη η ΝΔ έχει πέσει να βγάλει το Μαυράκη Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Τέτοιο αγώνα οι Νεοδημοκράτες ούτε στις Βουλευτικές εκλογές δεν κάνανε.

Εδώ και δεκαπέντε μέρες τρέχουν και γυρίζουν με τέτοιο φανατισμό που είναι να απορεί κανείς.

Όλοι οι επώνυμοι, στελέχη και ο κομματικός μηχανισμός δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να κερδίσει ο εκλεκτός του κόμματος κ. Χάρης Μαυράκης.



Θέλουν να αποδείξουν τίποτα; και σε ποιον;

Να ήταν εκλογές για τις παλιές ΔΕΚΟ άντε να το καταλάβω, για το Επιμελητήριο όμως;

Τι είναι το Επιμελητήριο ρε παιδιά; ποιος ο ρόλος και οι στόχοι του; πόσοι από όλους αυτούς έχουν ασχοληθεί να μάθουν ή ξέρουν τι κάνει και πως λειτουργεί;

Και εν πάση περιπτώσει θέλετε να "αλώσετε" το Επιμελητήριο, για να κάνετε τι ακριβώς; να βοηθήσετε την ανάπτυξη της Αργολίδας και τα μέλη του;

Πείτε μας πως; γιατί τα μόνα που ακούσαμε τις μέρες αυτές είναι να μπουν διαφημιστικά σταντ, που στα περισσότερα μέρη υπάρχουν, να πάμε σε εκθέσεις, που πάντα πάμε άσχετα από το ποιος είναι πρόεδρος και το περίφημο "τρεις κάλπες, τρεις ημέρες".

Είναι πρόγραμμα αυτό; καμιά νέα ιδέα; κανένα συγκεκριμένο μέτρο έχετε να προτείνετε;

Να σας πει ο Prefadoros κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί προς όφελος όλης της Αργολίδας.

Είναι δυνατόν στο Νομό που παράγεται το πορτοκάλι και για χρόνια έζησε, και εξακολουθεί να ζει από αυτό, να σερβίρουν τα καταστήματα "μαντα", "τουξ", "ηρη" και να μην προσφέρουν φρέσκο φυσικό χυμό στους χιλιάδες επισκέπτες; έχετε σκεφτεί πόσες χιλιάδες μερίδες-ποτήρια καταναλώνονται το χρόνο;

Να μια πρωτοβουλία που μπορεί να προωθήσει το Επιμελητήριο στα μέλη του σε συνεργασία με ομάδες παραγωγών.

Σας φαίνεται δύσκολο; μα ο Prefadoros το είδε να εφαρμόζεται στην Κρήτη που από μόνοι τους οι επαγγελματίες αρνούνται τις "ξενόφερτες" μάρκες.

Και θα λυθούν τα προβλήματα με αυτή την ιδέα; όχι με μόνο αυτή την ιδέα, αλλά και μαζί με άλλες που δυστυχώς και ο εκλεκτός της ΝΔ δεν έχει.

Θα μου πεις πότε είχαν και πότε έκαναν αυτοκριτική για την προηγούμενη εξουσία τους, το μόνο που τους νοιάζει είναι οι δημοσκοπήσεις να τους έχουν μπροστά που τους κάνει από τώρα να ετοιμάζουν τις καρέκλες και τα κοστούμια.

Ήρεμα παιδιά, προς το παρόν μείνετε στη συνεργασία σας με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ.

Έτσι δεν είναι;