Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΙΚΑ: Θα καθυστερήσει η καταβολή συντάξεων

Αυτή η είδηση είναι η απάντηση στην απάτη του Μνημονίου και σε όσους το στήριξαν και το στηρίζουν:

"Για πρώτη φορά το Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα καθυστερήσει τρεις μέρες την καταβολή της σύνταξης, λόγω της καθυστέρησης στην εκταμίευση της 6ης δόσης και της μεγάλης πτώσης, κατά 16%, των εσόδων από εισφορές.

Η σύνταξη θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των ασφαλισμένων στις 19 και όχι στις 16 Δεκεμβρίου, δηλαδή στη σταθερή ημερομηνία στην οποία εδώ και χρόνια καταβάλλεται μαζί με το επίδομα των Χριστουγέννων."


Με αυτό το πρόσχημα, ότι δεν θα έχουμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις, τον Μάιο του 2010 μας έβαλαν στο πρώτο Μνημόνιο και από τότε μας ξεζουμίζουν και θα μας εξαθλιώσουν μέχρι πότε κανείς δεν ξέρει.

Που είναι τα χρήματα που μας δάνεισαν; μετέτρεψαν τα επισφαλή Ελληνικά ομόλογα σε κρατικά ενυπόθηκα δάνεια των συνεταίρων μας στην Ευρώπη και το ΔΝΤ για να μη χάσουν τα χρωστούμενα.

Ένα μεγάλο μέρος πήγε και για να σωθούν οι Τράπεζες.

Όχι μόνο ήταν λάθος η συνταγή (σκόπιμα;) αλλά και η δόση είναι θανατηφόρα.

Η ύφεση, η ανεργία και η εισφοροδιαφυγή ήταν σίγουρο εξ΄αρχής ότι θα έφταναν εδώ τα πράγματα, δηλαδή την αδυναμία πληρωμής των συντάξεων.

Και εμείς, οι περισσότεροι τουλάχιστον, πιστεύουμε ακόμα ότι η λύση είναι μέσα στην Ευρωζώνη και στο Ευρώ που τάχα μας προστατεύουν.

"Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε", κανείς όμως δεν μπορεί πια να πει ότι δεν ήξερε.

Εντάξει Prefadoroi;