Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η τρομοκρατία άρχισε από την πρώτη μέρα του νέου χρόνου

Με θαυμαστή συγχορδία Πρόεδρος, Πρωθυπουργός και Τραπεζίτες ανέλαβαν Πρωτοχρονιάτικα να μας μαυρίσουν την ψυχή και να μας προετοιμάσουν για ακόμα μεγαλύτερες θυσίες και τον "αρμαγεδδώνα" που έρχεται.



Εντάξει, όλοι πλέον ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν αλλά εσείς γιατί κατέχετε αυτές τις θέσεις;

Για να υπερασπίζεστε τις επιλογές όλων όσων θέλουν και έχουν βάλει στόχο και σκοπό να μας αφανίσουν; να μας εξαθλιώσουν; να μας κάνουν να χάσουμε την όποια αξιοπρέπεια ως χώρα μας έχει απομείνει; να μας εκβιάζουν με το "ψεύτικο" δίλημμα Ευρώ ή ο Μεσαίωνας της Δραχμής;

Ο Prefadoros εδώ και μήνες τα έχει γράψει, ο πραγματικός φόβος τους είναι μήπως και αυτός ο ατίθασος και ανυπότακτος Λαός πάρει στροφές και διαολοστείλει και Ευρώ και τοκογλύφους και αγορές και μαυραγορίτες και το συνονθύλευμα που παριστάνει τους Εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μήπως και ανατραπούν τα αστικά κόμματα της "συστημικής" τάξης πραγμάτων, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η τσόντα τους, μήπως οι αγανακτισμένοι Έλληνες σηκώσουν κεφάλι και πουν "φτάνει πια".

Υπερβολές; για σκεφτείτε, η οικονομία της Ελλάδας είναι το 2-3% της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι ικανό αυτό το ποσοστό να καταστρέψει την Ένωση και το Ευρώ; αστεία πράγματα.

Μια αμφισβήτηση όμως από τους Έλληνες της συνολικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να γίνει καταλύτης για να εξαπλωθεί η αμφισβήτηση και σε άλλους λαούς και αυτό είναι που φοβούνται.

Θέλετε και απόδειξη; μια "παπαριά" είπε ο Παπανδρέου για Δημοψήφισμα και έπεσε πανικός, και αν ψηφίσουν οι Έλληνες όχι, τι κάνουμε;

Καταλάβατε; άλλωστε η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πικρή πείρα από Δημοψηφίσματα, για όσους θυμούνται, γιατί με την ψήφο του Λαού μπορεί να γίνει και η στραβή.

"Καθάρισαν" τον Παπανδρέου που δεν τον χρειάζονταν άλλο και συνέταξαν τις αστικές δυνάμεις ενωμένες για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο, μέχρι και το Σαμαρά "αθώωσαν" για τις "αταξίες" του με το Μνημόνιο, και έτσι με μη εκλεγμένο Πρωθυπουργό συνεχίζουν να σφίγγουν το βρόγχο στον απλό Έλληνα ελπίζοντας να μείνει ήσυχος μέχρι να τον πνίξουν.

Έρχονται λοιπόν και τι μας λένε; καθίστε φρόνιμα και εξαθλιωθείτε γιατί αν αποτύχει η Κυβέρνηση θα επιστρέψουμε στην κόλαση της Δραχμής.

Μάλιστα, αυτό που δεν σκέφτονται είναι μήπως πει ο Έλληνας "ρε αφού δεν μας αφήσατε ούτε Ευρώ στο παντελόνι και μας μαραζώνετε κάθε μέρα στην αγωνία και την ανασφάλεια καλύτερα λίγες Δραχμούλες στην τσέπη και χαμόγελο στα χείλη".

Λέτε;