Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κλείνει το δρόμο της Βουλής στον ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη;

Ο Prefadoros δεν έχει ταμπού και συζητάει τα πάντα, η δυναμική εμφάνιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε εκδήλωση για τα Ίμια είναι απόδειξη όχι απλά της ύπαρξής της αλλά και της δυναμικής που παρουσιάζει εκμεταλλευόμενη τη συγκυρία που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.

Μπορεί τα ΜΜΕ να "έθαψαν" την είδηση και το ίδιο έκαναν και όλα τα μεγάλα sites και blogs στο διαδίκτυο, όμως η πραγματικότητα και η αλήθεια δεν κρύβεται και κυρίως δεν "χάνεται" κάνοντας πως την αγνοούμε.


Δείτε τα video από τη συγκέντρωση και την πορεία και θα διαπιστώσετε ότι οι συνήθεις 200-300 Χρυσαυγίτες έγιναν αρκετές χιλιάδες μέσα στην παγωνιά και κυρίως νέοι.

Φυσικό και φυσιολογικό ήταν να συμβεί και αυτό, μέσα στο κλίμα της φτώχειας, της ανεργίας, της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, της πολιτικής να κινείται μεταξύ Επιτρόπων, Μνημονίων, αβεβαιότητας, με σημεία σήψης και αποσύνθεσης των Αστικών κομμάτων, με απειλές για απώλεια Εθνικής κυριαρχίας το υπόστρωμα για να αναπτυχθεί το ακροδεξιό κίνημα είναι έτοιμο και πλούσιο σε προπαγάνδα.

Δεν είναι καινούργιο βέβαια, η Ιστορία διδάσκει, σε παρόμοιες συνθήκες αναπτύχθηκε το ακροδεξιό φαινόμενο σε όλες τις εποχές.

Μέχρι τώρα υπήρχε μια ασάφεια και ανομολόγητη πολιτική κάλυψη από τον ΛΑΟΣ που εξυπηρετούσε και τους δύο, όμως η ένταση των συνθηκών που προανέφερα όσο και οι συνεχείς και αλλοπρόσαλλες αλλαγές του Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ με αποκορύφωμα τη συμμετοχή και στήριξη στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και το νέο Μνημόνιο έδωσαν την αφορμή για πλήρη ρήξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με το ακροδεξιό μόρφωμα του Καρατζαφέρη.

Η δίψα για εξουσία του ΛΑΟΣ και οι τελευταίες αποκαλύψεις για τις σχέσεις με τους ηγέτες των παράνομων κυκλωμάτων της Θεσσαλονίκης έδωσαν τη χαριστική βολή μετά τις συνεχείς "κωλοτούμπες", όρου πλέον της πολιτικής ορολογίας, που δεν κατάφερε να σώσει ούτε η όψιμη συμπαράσταση στην προφυλάκιση του Εφραίμ.

Δειλά-δειλά στις δημοσκοπήσεις άρχισαν να μας λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να μπει στη Βουλή ενώ συγχρόνως τα ποσοστά του ΛΑΟΣ μένουν καθηλωμένα εδώ και μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Καρατζαφέρης, χάνοντας συνεχώς κυρίως τους νέους, κινδυνεύει να μείνει με το υπερήλικο κομμάτι ψηφοφόρων που συνηθίζουν να τον ακούνε καθημερινά στους μονολόγους του από το κανάλι του.

Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθουμε στο θέμα και πολύ θα ήθελα να έχω τη γνώμη και άποψη από τον Πολύδωρο Δάκογλου και την αγαπητή Μελίνα Τσιλιμίγκρα.