Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Χαμός με τους Αντιδημάρχους στο Δήμο Ναυπλιέων

Για να δείτε τη σοβαρότητα με την οποία παίρνει αποφάσεις ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς στο πολύ σημαντικό θέμα ορισμού Αντιδημάρχων, με τις αυξημένες πλέον αρμοδιότητες, μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες άλλαξε γνώμη (γιατί;) και εξαφάνισε το όνομα του Παναγιώτη Βαμβακά ως Αντιδημάρχου από την προηγούμενη απόφασή του!.



Συγκεκριμένα, στην απόφαση ορισμού της κ. Γκιαούρη-Κούτσελα ως Αντιδημάρχου αναφέρεται:

Δ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί η Αντιδήμαρχος κ. Γκιαούρη- Κούτσελα Μαργαρίτα που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Βαμβακά Παναγιώτη.

Μετά από τρεις ώρες η ίδια απόφαση αναρτάται χωρίς το όνομα του Αντιδημάρχου Βαμβακά που σημειωτέον δεν υπήρχε απόφαση για τον ορισμό του ως Αντιδημάρχου:

Δ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί η Αντιδήμαρχος κ. Γκιαούρη- Κούτσελα Μαργαρίτα που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Άσε που στις αναρτήσεις μπέρδεψαν το Τζαρίμα με το Δήμα και στην ορθή επανάληψη αντί για Δήμαρχος η απόφαση γράφει Αντιδήμαρχος. 

Μύλος, το τι γίνεται αυτή τη στιγμή δεν περιγράφεται, ο Prefadoros για ότι νεότερο θα σας ενημερώνει.

Οι αποφάσεις: