Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Θα τρελαθούμε με τον τραγέλαφο στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Είναι δυνατόν με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου την ίδια ημερομηνία να υπάρχουν δυο διαφορετικά έγγραφα και να αναρτώνται μάλιστα στο Διαύγεια με διαφορετική ημερομηνία και το δεύτερο σαν ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ του πρώτου;

Πως δεν είναι δυνατόν όταν πρόκειται για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τις ανεκδιήγητες διοικήσεις τους.



Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ υπογράφει δύο διαφορετικές αποφάσεις με τον ίδιο αριθμό 46/2011, τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου 848 και την ίδια ημερομηνία 6/10/2011 που στη μια λέει ότι απολύει τις 15 εργαζόμενες "από την επομένη της λήψεως της παρούσης" και στην άλλη "Λύουμε αναδρομικά από 1-8-2011 την εργασιακή σχέση".

Είναι νόμιμο βέβαια αυτό. Το θέμα είναι δεν ήξερε ο Πρόεδρος πότε και γιατί απέλυσε τους εργαζόμενους; και γιατί έγινε διόρθωση 20 μέρες μετά; τότε κατάλαβαν τη γκάφα της πρώτης απόφασης; αν πρόκειται για γκάφα.

Μπορεί να γίνει λύση της εργασιακής σχέσης αναδρομικά;

Τι να σας πω ρε παιδιά.

Ο Prefadoros έχει χάσει πια κάθε επαφή με τη λογική παρακολουθώντας τη λειτουργία αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, δεν τα χωράει ο νους μου.

Αν έκανε λάθος ο Πρόεδρος, στην πρώτη απόφαση, να αναλάβει την ευθύνη και να πληρώσει το τίμημα γιατί ήξερε από τις 1/9/2011, όπως ο ίδιος λέει, την άρνηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να πληρώσει τους εργαζόμενους.

Επομένως; οι λέξεις ευθύνη και υπευθυνότητα έχουν χάσει το νόημά τους, δυστυχώς.

Η απόφαση με τις δύο εκδοχές της:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dpvsnaf/ada/45%CE%A0%CE%9D%CE%9F%CE%950%CE%98-%CE%A8%CE%A9%CE%A4

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dpvsnaf/ada/45%CE%9F0%CE%9F%CE%950%CE%98-%CE%91%CE%99%CE%A3