Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλος παίχτης ο Γιώργος, συνεχίστε να τον κοροϊδεύετε

Ο Prefadoros το έχει γράψει και ξαναγράψει, "μην υποτιμάται κάποιον που στο αίμα του φέρει Παπανδρεϊκό DNA".



Ένας Πρωθυπουργός, που περίπου πριν ένα μήνα, με όλο τον κόσμο στους δρόμους για το Πολυνομοσχέδιο και τη Βάσω Παπανδρέου να λέει στη Βουλή ότι είναι η τελευταία φορά που ψηφίζει, κατάφερε το αδιέξοδο που βρισκόταν να το μετατρέψει σε προσωπική νίκη και να αποφύγει ο ίδιος να υπογράψει το νέο Μνημόνιο που θα οδηγήσει τη χώρα σε πολυετή λιτότητα και μειωμένη εθνική κυριαρχία.

Εκεί που η κατάρρευση του ίδιου και της Κυβέρνησής του έμοιαζαν αναπόφευκτα και η άμεση προσφυγή στις κάλπες θα ήταν το Βατερλό του, αφού συμφώνησε εν τω μεταξύ και στο νέο "πακέτο" της 26-27 Οκτωβρίου, ήρθε και "εκβιαστικά" με το δημοψήφισμα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και έκανε συνένοχο τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ σε αυτό που υποτίθεται ήταν αντίθετοι.

Έτσι και τους Ευρωπαίους καθησύχασε, και άλλος θα βάλλει την υπογραφή του, και παραμένει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και μέχρι να γίνουν εκλογές έχει το χρόνο να "μαζέψει" το κόμμα του που είχε σχεδόν διαλυθεί ενώ συγχρόνως έσπειρε και την αμφιβολία σε ένα κομμάτι της ΝΔ για τις ικανότητες και τους χειρισμούς του Αρχηγού της.

Ξέρω ότι θα ρωτήσετε, "αν είναι τόσο ικανός ο Γιώργος, γιατί άφησε τα πράγματα να φτάσουν μέχρις εδώ και γιατί υπέγραψε Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα κλπ;".

Δεν θέλω να κάνω χαρακτηρισμούς που έχετε όλοι στο μυαλό σας, άλλωστε όπως είπαμε η ιστορία θα κρίνει.

Α!, ο Παπανδρέου είναι ακόμα Πρωθυπουργός.