Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ποιος είναι ο νέος άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου Ναυπλιέων;

Από το blog της Άλλης Πρότασης έμαθα το όνομα του κυρίου που εμφανιζόταν τελευταία στις δύσκολες υποθέσεις του Δήμου, Παιδικοί Σταθμοί, Φιλαρμονική, Γηροκομείο, και κανείς δεν γνώριζε με ποια ιδιότητα έκανε παρεμβάσεις.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31-10-2011 τέθηκε ως θέμα και ψηφίστηκε η «ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ » συνολικού κόστους 450.000 Ευρώ.

Στην απόφαση διαβάζουμε:



"2. Ορίζει τον κο Δημήτρη Ι. Ποτετσιανάκη Ειδικό Σύμβουλο (Αμισθί) του Δημάρχου του Δήμου Ναυπλιέων ως υπευθύνου έργου (Πρότασης)."

https://diavgeia.gov.gr/doc/457%CE%92%CE%A9%CE%9A%CE%A6-%CE%A5%CE%9F%CE%9D?inline=true

Κατ΄αρχήν αντιπαρέρχομαι το ότι δεν έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο καμιά απόφαση του Δημάρχου για ανάθεση καθηκόντων, άμισθου Συμβούλου, στον κ. Ποτετσιανάκη, ή δεν το είδαμε, λεπτομέρειες θα μου πεις, εκεί θα κολλήσουμε;

Έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο για να μάθω περισσότερα για τον άμισθο Σύμβουλο του Παναγιώτη Αναγνωσταρά που τοποθετήθηκε κατά τα άλλα υπεύθυνος έργου ύψους 450.000 Ευρώ.

Δείτε τι βρήκα με το όνομα Δημήτριος Ποτετσιανάκης, φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο πρόσωπο και αν κάπου δεν αφορά τον ίδιο να μου απαντήσει για να επανορθώσω.

Είναι Συνεργάτης του Εργαστηρίου "Βιοφυσικό Περιβάλλον: Νευροεπιστήμες και Μάθηση" του Πανεπιστημίου Αθηνών που έχει Διευθύντρια την Καθηγήτρια Μαρία Τζάνη ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, εδώ.

Στον "Πρωινό Λόγο" Ιωαννίνων αναφέρεται, το 2004, ως "το στέλεχος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ιωαννίνων Δημήτρης Ποτετσιανάκης", εδώ.

Στο "Bloomberg Businessweek", ναι!, αναφέρεται ως "Investor Relations Officer", εδώ.

Και το μάλλον πιο ενδιαφέρον, στην εφημερίδα "Αττικός Παρατηρητής" στην έκδοση Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2009 συναντάμε τον κ. Δημήτρη Ποτετσιανάκη ως νέο Οικονομικό Σύμβουλο του Δημάρχου Αναβύσσου, δεν λέει άμισθο ή έμμισθο, αλλά υπάρχει αναπάντητο ερώτημα: "τι έγινε με τον Δήμο Πολυκάστρου, στον οποίο έφερε πρόγραμμα ο κύριος Ποτετσιανάκης;", εδώ.


Ενδιαφέρον βιογραφικό και πολύ θα ήθελα ο κ. Ποτετσιανάκης να μου έστελνε το πλήρες για να το δημοσιεύσω.

Θα μου πείτε γιατί ασχολείσαι ρε Prefadore αφού θα είναι άμισθος ο άνθρωπος; αγαπάει προφανώς το Δήμαρχο και το Ναύπλιο και προσφέρει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Εντάξει και καλοδεχούμενος ο άνθρωπος, μα έναν τέτοιο Σύμβουλο γιατί να μην τον πληρώνουμε για να μπορούμε να του κάνουμε έλεγχο και κριτική;

Εμείς τον Αναγνωσταρά ψηφίσαμε και ξέρουμε, από αυτόν θα ζητήσουμε αύριο λογαριασμό και όχι από τον άμισθο Σύμβουλο, για να είμαστε εξηγημένοι.

Φυσικά και από τον υπεύθυνο του έργου των 450.000 Ευρώ.