Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

"Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια" κ. Αναγνωσταρά

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπλιέων που πληρώθηκε 23.247 Ευρώ με χρήματα των Δημοτών ο Δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς εξαπολύει επίθεση σε όλους αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν για τη μελέτη του παλιού Τελωνείου που προβλέπει, ούτε λίγο ούτε πολύ, και καφετέρια και μάλιστα με δυνατότητα χρήσης και του εξωτερικού χώρου.


Μέγα ατόπημα η επίθεση σε αυτούς που αντέδρασαν και έκαναν κριτική, χωρίς μάλιστα να κατονομάζονται, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου που προφανώς δεν δημιουργήθηκε για την προβολή των απόψεων του Δημάρχου και όταν αυτό γίνεται θα πρέπει να φιλοξενούνται και οι αντίθετες απόψεις και o αντίλογος.

Έτσι δεν είναι κ. Δήμαρχε;

Λέτε λοιπόν, "Κάποιοι «δημοσιογράφοι» και αρκετά παπαγαλάκια που το παίζουν δημοσιογράφοι μέσα από διάφορα blogs που έχουν στήσει, έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα για να υποβαθμίσουν την προσπάθεια μας αλλά και την επιτυχία μας..." και συνεχίζετε με τις προσπάθειες και την ένταξη του παλιού Τελωνείου αναφέροντας απλά "Προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών του μουσείου αλλά και αυτών που θα προσέρχονται για να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε πολιτιστικό γεγονός θα λειτουργεί και αναψυκτήριο όπως βέβαια συμβαίνει σε όλα τα μουσεία του κόσμου" και λέτε ότι όλοι αυτοί "Πρέπει να ντρέπονται!!. Παραποιούν την αλήθεια και προσπαθούν να υποβαθμίσουν άλλη μία επιτυχία της Δημοτικής Αρχής".

Κατ΄αρχήν κ. Δήμαρχε επειδή προφανώς απευθύνεστε και σε μένα αφού μόλις προχθές αναφέρθηκα στο θέμα του Τελωνείου, μέσα από το blog του Prefadorou, εδώ, έχω να σας απαντήσω τα εξής:

Ούτε "δημοσιογράφος" είμαι, ούτε "παπαγαλάκι που το παίζω δημοσιογράφος", απλά έχω ένα blog που εντάσσεται στα social media της εποχής μας για να εκφράζω σαν πολίτης τις απόψεις μου και να επικοινωνώ με άλλους συμπολίτες που το επιθυμούν.

Με συγχωρείται αν δεν πήρα την έγκρισή σας γι΄αυτό αλλά είναι ένα δικαίωμα που δεν πρόκειται να το εκχωρήσω σε κανέναν, πολύ περισσότερο στην όποια εξουσία, αν νομίζεται ότι σας αδικώ και πολύ περισσότερο ότι σας συκοφαντώ υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προστατευτείτε όπως φυσικά έχω και εγώ.

Για "δημοσιογράφους" και δημοσιογράφους με καλύπτει η απάντηση από τις ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, εδώ.

Αλλά να πάμε και στο "πρέπει να ντρέπονται!! παραποιούν την αλήθεια" που αναφέρεστε και σε μένα.

Ποιος πρέπει να ντρέπεται κ Δήμαρχε; ποιος παραποιεί την αλήθεια;

Ο γνωστός σε όλους συμπολίτης Δικηγόρος και για χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Καράπαυλος σας απαντά από το blog του Αιρετικά (παπαγαλάκι και αυτός;) μεταξύ άλλων και αντιγράφοντας από την μελέτη τα εξής:

"Σελίδα 10 της μελέτης: " Επίπλωση-διακόσμηση: Για την επίπλωση και διακόσμηση του χώρου θα γίνει προμήθεια δύο γραφείων, δύο καθισμάτων γραφείων, ενός πάγκου για μπαρ, είκοσι τραπεζίων και ογδόντα καθισμάτων εστίασης" και συνεχίζει, "Δεδομένου ότι το κτήριο του Παλαιού Τελωνείου, όπου θα στεγασθεί ο χώρος βρίσκεται μπροστά στο λιμάνι και την νησίδα-φρούριο Μπούρτζι και ότι με παρεμβάσεις του Δήμου θα μπορούν να αναπτυχθούν και στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου τραπεζοκαθίσματα από το αναψυκτήριό του".

Το ωραίο είναι κ. Δήμαρχε ότι εσείς λέτε, "Ο χώρος που θα καταλαμβάνει το κυλικείο είναι 20 τμ .από την συνολική επιφάνεια του ισογείου που είναι 332" και η μελέτη για "είκοσι τραπεζάκια"!!!.

Ποιος λοιπόν λέει ψέμματα κ. Δήμαρχε; Παναγιώτη Αναγνωσταρά; εσείς; η μελέτη ή ο κ. Καράπαυλος; ποιος παραποιεί την αλήθεια; και ποιος πρέπει να ντρέπεται;

Η ανάρτηση στα Αιρετικά του κ. Καράπαυλου, εδώ.

Η δήλωση του Δημάρχου στην ιστοσελίδα του Δήμου, εδώ.