Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Έτσι τα δίνουν όλα στο Πολυεθνικό Κεφάλαιο

Διαβάστε τι είπαν σήμερα οι Έλληνες Φαρμακοβιομήχανοι για την παράδοση του Φαρμακευτικού κλάδου στους ξένους, την αύξηση τελικά της φαρμακευτικής δαπάνης με θύματα τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τη διάλυση της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, που κάνει και τεράστιες εξαγωγές, και που θα οδηγήσει και στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους.


Το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας τα λέει και όχι ο αριστερός Prefadoros, σιγά-σιγά θα καταλάβουμε όλοι:

"Οδηγούν σε γενικευμένη υποκατάσταση των παλαιών φθηνότερων από ακριβότερα φάρμακα και αντικατάσταση των εγχωρίως παραγόμενων, από εισαγόμενα".

"Επιβάλλεται παραδόξως, μονοπώλιο των ακριβών εισαγωμένων φαρμάκων, που συνεπάγεται αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης, αλλά και διάλυση της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας, αφού δεν προβλέπεται παράλληλα κανένα μέτρο αναπτυξιακής πολιτικής, στην ελληνική παραγωγή φαρμάκου".

"Προφανής στόχος είναι, με το άλλοθι του εξορθολογισμού των φαρμακευτικών δαπανών και της εξοικονόμησης πόρων, η διάλυση του εγχώριου παραγωγικού ιστού και η καταστροφή κάθε ουσιαστικής αναπτυξιακής προοπτικής του κλάδου".


Ούτε το Ελληνικό Κεφάλαιο δεν μπορούν να προστατεύσουν οι Έλληνες πολιτικοί και σεις πιστεύετε ότι θα σώσουν τον απλό Λαό.