Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πριν από την κάλπη της Κυριακής 18-5-2014

Κατ΄αρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους που συμμετέχουν στις εκλογές, η προσπάθεια του καθενός είναι σεβαστή, εκτός από συμπεριφορές που δυστυχώς και αυτή τη φορά έδειξαν ότι κάποιοι δεν σέβονται τους συμπολίτες τους, προσπάθησαν να τους κοροϊδέψουν χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, κάλπικες υποσχέσεις, ψεύτικα επιχειρήματα.

Ας είναι, τώρα είναι η ώρα των πολιτών, ακόμα και αυτοί που ταλαντεύονται να μην πάνε να ψηφίσουν, να σκεφτούν ότι είναι η ευκαιρία να αλλάξουν όλα αυτά που δεν τους αρέσουν, να το προσπαθήσουν τουλάχιστον κάνοντας την καλύτερη επιλογή.


Την τελευταία ομιλία του Γραμματικόπουλου χαρακτήρισαν οι υψηλοί τόνοι και η πεποίθηση, το μήνυμα, ότι μπορεί η αλλαγή στο Δήμο να γίνει πράξη, έδειξε σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Αντίθετα ο Κωστούρος την ίδια ώρα μπροστά στο Δημαρχείο υπερασπίστηκε τα δυο χρόνια της θητείας του και ζήτησε να συνεχίσει, χωρίς όμως συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις.

Χαρακτηριστική η απουσία, για μια ακόμη φορά από τα πλάνα, των Αντιδημάρχων και η εμφάνιση της Έλσας Παπαδημητρίου στην πρώτη γραμμή των καθισμάτων.

Πάντως ο Δημήτρης Κωστούρος έχασε το στοίχημα και του Λιμανιού και του αποχετευτικού του Δρεπάνου.

Δεν κατάφερε να δείξει εργασίες στο Λιμάνι, μόνο εξαγγελίες για εκβάθυνση, κώδικα ασφαλείας και φυσικά Μαρίνα, μετά δύο χρόνων συζήτηση.

Όσο για το αποχετευτικό του Δρεπάνου, είχε πει στους κατοίκους ότι θα δουν πριν από τις εκλογές τον εργολάβο να σκάβει, πράγμα που φυσικά δεν έγινε.

Από κει και πέρα, οι σε χαμηλούς τόνους προεκλογική εκστρατεία της ΑΥ.Ρ.Α. με τον Παντελή Κοκκινόπουλο, της Άλλης Πρότασης με την Μαργαρίτα Καραμολέγκου και της Λαϊκής Συσπείρωσης του Γιώργου Πινάτση δεν σημαίνει ότι θα "χαθούν" στην κάλπη, το αντίθετο, πιστεύω ότι ιδιαίτερα η ΑΥ.Ρ.Α. θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη των εκλογών.

Καλή ψήφο λοιπόν, ραντεβού την Κυριακή το βράδυ.

Prefadoros