Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

"Prefadore φέτος τον ξέχασες τον Αλέκο"

Όχι ρε φίλε, δεν ξεχνιέται ένας Ήρωας, ένας ελεύθερος άνθρωπος παράδειγμα θυσίας της ίδιας του της ζωής, πως μπορεί άλλωστε να ξεχαστεί;

Απλά ο Prefadoros είναι ώρες που εξοργίζεται και λέει, "δεν γίνεται τίποτα", όταν το αυτονόητο και η αξία χλευάζονται σ΄αυτή τη χώρα από αυτό το λαό, όχι από όλους, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία.

Διάβαζα λοιπόν σχόλια ανόητων, που φαίνεται έχουν πλειοψηφία, για την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου για την Ευρωβουλή, είναι λέει πολύ μεγάλος, το πιο αθώο.


Θα μου πεις, εδώ ο Κολοκοτρώνης και τόσοι άλλοι δεν γλίτωσαν, στο Γλέζο θα κωλώσουμε που είναι και Κομμουνιστής;

Ένας υποψήφιος με την Επόμενη Μέρα, που είναι ήδη τοπικός σύμβουλος στο χωριό του, δεν γράφω όνομα για να μην του κάνω και διαφήμιση, ο οποίος σχολιάζει οτιδήποτε γράφεται στο facebook, αντιγράφει ένα γελοίο κείμενο για να μας πει την κουταμάρα του, για το Γλέζο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Που να καταλάβει ο άνθρωπος το συμβολισμό, που είναι πολύ πιο δυνατός από τις δεκάδες μετριότητες που συμπεριλαμβάνονται σε όλα τα ψηφοδέλτια.

Που να καταλάβει ο άνθρωπος ότι και μόνο μια εμφάνιση του Μανώλη Γλέζου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου θα θέτει το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, αυτό που οι σύγχρονοι Ελληναράδες κάνουν το κορόιδο, είναι αυτό που θέλουν να αποτρέψουν οι Γερμανοί και τα εδώ φερέφωνα τους;

Και μόνο γι΄αυτό το λόγο όλοι θα έπρεπε να χαιρετίζουν αυτή την υποψηφιότητα.

Θα συνιστούσα και στον υποψήφιο τοπικό σύμβουλο να διαβάσει πρώτα το βιογραφικό του Γλέζου και μετά να κάνει κριτική, φυσικά και του Παναγούλη.

Από τον Αλέκο ξεκινήσαμε στον Μανώλη πήγαμε.

Το ίδιο είναι, και οι δυο στη ζωή τους "έκαμαν αποκοτιά".

Prefadoros