Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ξημερώνοντας Δευτέρα 19-5-2014

Όπως σας είχα πει από χθες, εδώ είμαστε λίγο μετά τις 12 να σας πω ότι έχω για το αποτέλεσμα, κύρια στο Δήμο Ναυπλιέων.

Στην Περιφέρεια πάμε την άλλη Κυριακή με αντίπαλους Τατούλη και Βουδούρη με αβαντάζ για τον πρώτο, την τεράστια διαφορά του πρώτου γύρου.

Ο Καμπόσος καθάρισε άνετα με 60%, όπως και ο Γκάτσιος στην Επίδαυρο, ενώ ντέρμπι θα γίνει στην Ερμιονίδα με Σφυρή και Γεωργόπουλο.


Στο Ναύπλιο λοιπόν επικεντρώνεται αυτή την ώρα το ενδιαφέρον, αφού ο Κωστούρος γυρίζει γύρω στο 50% και όλοι περιμένουν να δουν αν θα βγει από απόψε.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά τμήματα που δεν έχουν ενσωματωθεί στον επίσημο πίνακα του Υπουργείου Εσωτερικών, όμως από αυτά που δίνουν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι φαίνεται ότι τελικά ο Δημήτρης Κωστούρος μάλλον θα περιμένει την επόμενη Κυριακή για να δει αν θα συνεχίσει να είναι Δήμαρχος.

Βέβαια με ποσοστό 49% ή λίγο πιο κάτω δύσκολα θα χάσει, όμως αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί στις κάλπες, που όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, θα ξαναστηθούν την Κυροακή 25 Μαΐου.

Η πρώτη ανάγνωση δείχνει καταποντισμό για το Γιώργο Πινάτση, τα ποσοστά που προβλέπαμε για την Άλλη Πρόταση και χαμηλότερα από τα αναμενόμενα για την ΑΥΡΑ.

Επαναλαμβάνω αυτή είναι η εικόνα 12:44 πμ της Δευτέρας.

Νεότερα σε λίγο.

Prefadoros