Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ώπα Υπουργέ μου, για επανέλαβε...



Σε λίγες μέρες θα μας επιβληθούν υπέρογκα πρόστιμα επειδή δεν έχουμε εφαρμόσει όσα πρέπει για τις χωματερές και τα στερεά απορρίμματα, θα μας επιβληθεί πρόστιμο πάνω από 20.000.000 Ευρώ εφάπαξ και 70.000 Ευρώ για κάθε μέρα που δεν θα κλείνουν οι χωματερές.

Αυτά τα λέει ο αρμόδιος Υπουργός Γιάννης Μανιάτης, προσέξτε όμως τι λέει ο Υπουργός μας στη συνέχεια, "επειδή δεν έχουμε προχωρήσει τα εργοστάσια επεξεργασίας στερεών απορριμμάτων".


Δηλαδή, κατά τον Υπουργό και για να περάσει έξυπνα τη δημιουργία των εργοστασίων από ιδιώτες, -η Πασοκική τέχνη είναι αλάνθαστη-, δεν φταίει η επί χρόνια αδιαφορία των υπευθύνων Κυβερνήσεων, της Περιφέρειας και των Δήμων που ρίχνουν τα σκουπίδια σε ανοιχτές χωματερές, φταίει που καθυστερήσαμε να κάνουμε εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων.

Αν δεν το διαβάσατε καλά, ακούστε και δείτε το για να το εμπεδώσετε.

"...Επειδή δεν έχουμε εφαρμόσει...", όλοι μαζί, όπως το μαζί τα φάγαμε.

Εσείς Έλληνες πολίτες φταίτε για τις χωματερές-σκουπιδότοπους και θα πληρώσετε και τα πρόστιμα.

Για την Καραθώνα και το Τολό, εσείς φταίτε που αποφασίσατε να ρίχνετε εκεί τα σκουπίδια και τόσα χρόνια δεν κάνετε τίποτα να κλείσουν οι χωματερές.

Γι΄αυτό και μεις εδώ στην Πελοπόννησο, με τον Πέτρο Τατούλη, θα σας φέρουμε έναν καλό ιδιώτη να παίρνει τα σκουπίδια και πάλι εσείς θα πληρώνετε.

Πως το έλεγε ο μακαρίτης ο Σταυρίδης; "Κορόιδο γαμπρέ".

Prefadoros