Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Έξι και μισή το πρωί, Δευτέρα 19-5-2014

Ο λαός ψήφισε, οι πολίτες έκαναν τις επιλογές τους και όποιος δέχεται το δημοκρατικό παιχνίδι, αποδέχεται και το αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα κάλπης δεν πάει να πει ότι και η επιλογή είναι η καλύτερη, αυτό συνήθως φαίνεται πολύ αργότερα, γι΄αυτό και λέμε "ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από την κάλπη".

Αυτή την εβδομάδα θα πορευτούμε με αυτά που έχουμε και θα επικεντρώσουμε στις Ευρωεκλογές που μπορεί να σημάνουν την πραγματική ανατροπή της σημερινής ολέθριας για το λαό και τη χώρα κατάστασης.


Τα δείγματα των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι καθόλου ευχάριστα, κυρίως για τους σοβαρούς συντηρητικούς πολίτες και τους προοδευτικούς, μοιάζει αντιφατικό αλλά δεν είναι, γι΄αυτούς δηλαδή που πλήρωσαν ακριβά τις συνέπειες της κρίσης και βλέπουν να ξεπηδούν δυνάμεις που αποτελούν κίνδυνο για τις ίδιες.

Μην σας φαίνονται μπερδεμένα, απλά είναι, το ΠΑΣΟΚ ως μηχανισμός εξουσίας ζει και βασιλεύει και ας μην το ψηφίζετε φανερά, όπως  και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να μείνει.

Αυτό είναι το πολιτικό συμπέρασμα, όποιος δεν το βλέπει ή κάνει πως δεν το βλέπει είναι άξιος της μοίρας και της ψήφου του.

Τώρα, το ότι για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι ο Έλληνας ψηφίζει σύμφωνα με το προσωπικό, μα τελείως προσωπικό του συμφέρον και δεν δίνει δεκάρα για το κοινωνικό σύνολο και τον τόπο του, απλά αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά.

Η Κυριακή 25 Μαΐου 2014, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του λαού και της χώρας, όποιος δεν το συνειδητοποιεί και ξανα-ψηφίσει τους δυνάστες του, ας το κάνει, δικαίωμα του.

Δικαίωμα δικό μου, η χλεύη, ο σαρκασμός.

Για τα στενά δικά μας, μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε ποιοι Σύμβουλοι έχουν ήδη εκλεγεί και ποιοι προηγούνται, να αρχίσετε τα σχόλια και τα τάχα μου καλαμπούρια.

Μόλις έχουμε τα τελικά κατά περιοχή, τότε θα κάνω σχόλιο, για το πως ψήφισαν οι Δημοτικές μας ενότητες.

Καλημέρα σας, τώρα που οι περισσότεροι με διαβάζετε, εγώ θα κοιμάμαι, μετά το ολονύχτιο θρίλερ σε τρία μέτωπα που με ενδιέφεραν, Ναύπλιο, Σκουριές, Περιφέρεια Βουδούρης ή Δέδες.

Νέα ανάρτηση μέσα στην ημέρα.

Prefadoros