Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Οι παλιοί είναι αλλιώς, μα οι νέοι είναι ωραίοι;

Είπαμε, δεν τα πήγαμε καλά στις προβλέψεις Συνδυασμών, στα πρόσωπα όμως που σας είχα γράψει ότι θα επανεκλεγούν και μάλιστα στις πρώτες θέσεις έπεσα μέσα, επτά στα οκτώ πέτυχα και αν δεν ήταν το εκλογικό σύστημα να φάει το Λυκομήτρο στη Μιδέα, θα είχα 100% επιτυχία.

Έτσι έχουμε, Δήμας (Μπακέτος), Τζαρίμας, Μπακέας, Αρματάς, Μπαρού, Αυγουστόπουλος, Βαμβακάς, Βλαχόπουλος, Μπούκουρης από το Συνδυασμό Κωστούρου.


Οι οκτώ παλιοί δηλαδή που ψήφισαν και για την εκλογή του Δημήτρη Κωστούρου για τη Δημαρχία, πριν από δυο χρόνια, πλην του Μπαρού που είχε καταγγείλει τότε τη διαδικασία.

Οι άλλοι δύο, εκτός του Κωστούρου που φυσικά είχε ψηφίσει τότε τον εαυτό του, ήταν ο Γιάννης Μπούνος που τη θέση του θα πάρει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ο πατέρας του Γιώργος και ο Χρήστος Καρέλλης που είναι ο μοναδικός που δεν βγήκε, ήταν και ο μόνος που δεν είχε κάποια θέση ευθύνης και επηρεασμού τα δύο τελευταία χρόνια.

Ωραία συμπεράσματα, πάμε πιο κάτω.

Από το Συνδυασμό του Γραμματικόπουλου έχουμε τους παλιούς Χρόνη, Βασιλόπουλο, Μερμίγκη και Τσίρο.

Οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα κάτσουν για πρώτη φορά στα Δημοτικά έδρανα και μένει να δείξουν ότι μπορούν να φανούν αντάξιοι της επιλογής των συμπολιτών μας.

Για να τους δούμε, Ψυχογιός Βαγγέλης, Καλκούνου Πόπη, Μπούνος Γιώργος, Ρούτουλας Κώστας, Χρηστίδης Παύλος, Μπουζαλάς Γιώργος (Έντυ), Αναστασίου-Σμυρναίου Κωνσταντίνα, Λέντζος Παναγιώτης, Λβεντογιάννης Ευάγγελος, Καχριμάνης Γεώργιος και Γαβρήλος Σταύρος από Κωστούρο.

Μαρία Ράλλη, Γιώργος Τόμπρας, Μουτζούρη-Παπαγεωργίου Ελένη, Γιάννης Καζάς από Γραμματικόπουλο.

Οι νέοι επικεφαλής των τριών άλλων Συνδυασμών Κοκκινόπουλος, Καραμολέγκου, Πινάτσης και ο "τυχερός" αλλά άξιος του εκλογικού συστήματος, Δρούγκας Δημοσθένης.

Σχετική ισορροπία με πλειοψηφία των νέων στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, θα δούμε πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα, προς το καλύτερο ελπίζουμε.

Αυτό όμως που αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο αυτών των εκλογών, είναι το εξωπραγματικό νούμερο ψήφων που πήρε ο Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) πλησιάζοντας τους 2.300, ένας στους δέκα που ψήφισαν στις εκλογές του έβαλε σταυρό και ένας στους τέσσερις από το Συνδυασμό Κωστούρου!

Ανδριανέ μήπως να κάνεις το άλμα για Βουλευτής;

Μέχρι τότε, σιδεροκέφαλοι όλοι.

Prefadoros