Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η ανιδιοτέλεια της "ανιδιοτελούς προσφοράς"

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ και πάλι με το συμπολίτη μας Γιώργο Μπουζαλά (Έντυ), υποψήφιο με την Επόμενη Μέρα του Δημήτρη Κωστούρου, όμως η πρόκληση όταν μένει αναπάντητη κάποιοι νομίζουν ότι γίνεται αποδεκτή.

Όταν βλέπεις διαφήμιση με τίτλο, "Η ανιδιοτελής προσφορά πρέπει να επιβραβεύεται" και στη συνέχεια "Ο Έντι χαρακτηρίζεται... ως ένας άνθρωπος που προσφέρει ανιδιοτελώς και δεν διστάζει για το καλό του τόπου του να θυσιάσει χρόνο, χρήμα αλλά και την προσωπική του ακεραιότητα", τότε ή γελάς ή λες "φτάνει παιδιά".


Για την "προσωπική του ακεραιότητα", το σέβομαι, δεν γνωρίζω και δεν έχω κάτι να πω από τη στιγμή που αυτή δεν ανακατεύεται με τα Δημοτικά πράγματα, αν και μάλλον ο συντάκτης της διαφήμισης θέλει να πει "σωματική του ακεραιότητα".

Το θέμα είναι, όπως και ο ίδιος λέει, όταν έχει "πολυετή συνεργασία με το Δήμο" για την οποία αμείβεται, τότε δεν υπάρχει ανιδιοτέλεια αλλά υποχρέωση εκτέλεσης του έργου που έχει αναλάβει.

Όταν σε λιγότερο από δύο χρόνια έχει πάρει με απευθείας αναθέσεις από το Δήμο Ναυπλιέων 120.000 Ευρώ, για διάφορες εργασίες σε πέντε ισόποσες δόσεις, τότε που βρίσκεται η ανιδιοτέλεια;

Δεν υπάρχει λόγος να γράψω κάτι περισσότερο, νομίζω έγινε κατανοητό, ούτε θέλω να κάνω προεκλογική διαφήμιση ή ζημιά στον κ. Μπουζαλά.

Ειλικρινά του εύχομαι, όπως και σε κάθε υποψήφιο κάθε Συνδυασμού, καλή επιτυχία.

Οι απευθείας αναθέσεις των 24.108 Ευρώ, οι συμπτώσεις, ο υποψήφιος Σύμβουλος και ο Δήμαρχος

Ο κ. Μπουζαλάς και το περιθωριακό blog του Prefadorou

Η διαφήμιση

Prefadoros